• Meer over groepsuitjes in grote vakantiehuizen
Vakantiehuizen voor groepen

Grote vakantiehuizen

U wilt een groot vakantiehuis voor 10, 20, 40, 60, 80 personen huren? Welkom in de groepsaccommodaties van OUT! Vakantiehuizen. Grote vakantiehuizen voor groepen, van eenvoudig tot luxe maat stuk voor stuk echte 'vakantie'huizen. Bekijk met bovenstaande zoekmodule ons totale aanbod grote vakantiehuizen of kies een vakantiewoning uit ťťn van de onderstaande categorieŽn. Groepshuizen vanaf een vakantiehuis voor 10 personen tonen wij u op deze speciale pagina grote vakantiehuizen. Wij spreken dan voornamelijk over grote vakantiehuizen in Nederland, grote vakantiehuizen in BelgiŽ, grote vakantiehuizen in Duitsland en grote vakantiehuizen in Frankrijk.

Vakantiehuizen voor grote familiegroepen en (vrienden)clubs

In wezen vormt deze categorie het aanbod van OUT! Vakantiehuizen. Sfeervolle groepsaccommodaties van eenvoudig tot luxe waar het voor jong en oud goed toeven is in een echte vakantiesfeer. Voor een (lang)weekend, midweek, week of langer. Voor een meergeneratievakantie zijn deze grote vakantiehuizen buiten het goepsweekendenseizoen vaak bijzondere aantrekkelijk geprijsd en is een week zomervakantie met de hele familie verrassend betaalbaar!

Grote vakantiehuizen met vergaderfaciliteiten

Ten behoeve van zakelijke groepen kent OUT! een aantal grote vakantiehuizen die ter plaatse extra mogelijkheden bieden. Denk aan presentatie-/vergaderruimte, internet, presentatiemateriaal als beamers e.d..

Zorgaccommodaties

Hoewel er steeds vaker ter plaatse hulpmiddelen besteld en bezorgd kunnen worden, zijn een aantal OUT! Vakantiehuizen concreet aangepast. Van een anti-alergie-inrichting voor cara-patienten tot volledig rolstoelaangepaste vakantiehuizen. De meeste zorgaccommodaties voeren een aantrekkelijke midweekprijs ten behoeve van instellingen.

Aanvullende services

Met de name rondom de grote vakantiehuizen van OUT! is er sprake van extra mogelijkheden op het gebied van catering (van een eenvoudig barbeque tot volledig diner of luxe buffet) en outdoor-aktiviteiten.


-Advertentie-