Frankrijk Landgoederen Dordogne-Lot: Domaine du Lot Villeneuve-Sur-Lot

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Dordogne-Lot: Domaine du Lot / Villeneuve-Sur-Lot

Dordogne-Lot: Domaine du Lot

Aantal personen: Aantal personen: 32
Romantiek+ Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun 
Plaats: Villeneuve-Sur-Lot (Tarn, Lot, Garonne, Gers)
Type: Landgoederen
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Tarn, Lot, Garonne, Frankrijk
Dordogne-Lot: Domaine du Lot
Vakantiehuizen

Dordogne-Lot: Domaine du Lot
Beschrijving

Gelegen aan de rand van het stadje Villeneuve-sur-Lot dit prachtige landhuis waar de met gravin met hartelijke gastvrijheid een 7-tal zeer sfeervolle vakantiewoningen aanbiedt.

Alle woningen zijn stijlvol gemeubileerd en ingericht met een afwasmachine, wasmachine, magnetron, DVD, barbecue en tuinset. Ook rolstoelers kunnen hier terecht.

F-TLG-0057: 4 Pers. CV:
Sfeervol ingerichte woonkamer, keuken met o.a oven en vaatwasmachine. Twee tweepers. slaapkamers (1x2 + stapelbed). Badkamer met douche, wastafel, separaat toilet.
F-TLG-0054/F-TLG-0055/F-TLG-0056/F-TLG-0061: 2-4 Pers. CV:
Alle woningen beschikken over een prima ingerichte keuken met o.a. oven en vaatwasmachine, een tweepers. slaapkamer met een tweepers. slaapbank in het woongedeelte. Badkamer met douche/of ligbad, wastafel en toilet.

F-TLG-0058/F-TLG-0059: 6 Pers. CV:
Beide woningen zijn prima ingericht met sfeervol woongedeelte, keuken met o.a. oven en vaatwasmachine, drie tweepers. slaapkamers. Badkamer met douche- en of ligbad, wastafel en toilet.
F-TLG-0060: 8-12 Pers., CV:
Vakantiehuis bestaande uit 3 woningen die ondeling met elkaar in verbinding staan. Drie woongedeeltes met TV, die prima ingerichte keukens, Vier tweepers. slaapkamers en twee tweepers. slaapbanken in de woongedeeltes. Drie badkamers met ligbad en wastafel, drie toiletten.

Iedere woning heeft zijn eigen terras voorzien van tuinmeubilair en barbecue. Daarnaast is er op het domein een heerlijk gemeenschappelijk zwembad voor een verfrissende duik tijdens de warme zomermaanden. Bij het zwembad is een douche en toilet aanwezig. Een gemeenschappelijke recreatieruimte is voorzien van speelmateriaal voor de kinderen met o.a. tafeltennis.

Zeer centraal gelegen op loopafstand van het stadje Villeneuve-sur-Lot waar U heerlijk kunt slenteren door de smalle straatjes met leuke winkeltjes en restaurants waar U de lokale lekernijen kunt proeven.
Ook de rivier de Lot met mogelijkheden voor varen en vissen vindt u op loopafstand. Vissers halen aan of op de Lot hun hart op want je kan in de Lot (maar dat vraagt de nodige ervaring...) schubkarpers vangen tot wel 20 kilo of een meerval van 1 meter!
Natuurlijk ook in de omgeving kastelen, tuinen, middeleeuwse dorpjes en grotten. Op ongeveer 7 km. mogelijkheden voor paardrijden en mountainbiken. Op 5 km. deprachtige golfbaan van Castelnaud (18 holes) en op 35 km. Walibi!