Niederlande Feriënparks Noord Brabant: Pingo Pingu Chaam

HomeAlle Presentierungen in Niederlande Noord Brabant: Pingo Pingu / Chaam

Noord Brabant: Pingo Pingu

Fun and Action Wasserrekreation Kinderfeier 
Ort: Chaam (Noord Brabant)
Typ: Feriënparks
Haustier: 2
Regioninfo:Nord-Brabant, Niederlande
Noord Brabant: Pingo Pingu
Ferienhäuser

Noord Brabant: Pingo Pingu
Beschreibung

Op een rustig vakantiepark (16 ha, 98 accommodaties) met zwemmeertje en visvijvers, te midden van bossen, gelegen in de groene Brabantse driehoek tussen Breda en Tilburg, liggen deze in iglo stijl gebouwde bungalows.

Onbezorgd van de rust genieten in deze unieke iglos, maar met alle faciliteiten (fiets- en wandelmogelijkheden, attracties, interessante steden) op korte afstand. Een aanrader!



Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee types (55m², electr. verw); 'comfort' en 'basis'. De 3 bungalows type 'comfort' zijn sfeervol ingericht en de 5 types 'basis' hebben een standaard eenvoudige bungalowinrichting.

Alle type 'comfort' beschikken over een gezellige knusse woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio en DVD-speler. Een mooie open keuken, compleet ingericht, met o.a magnetron en een nette badkamer met douche, wastafel en toilet.
NL-NB-0021 Pingu 2-4 pers. Een tweepers. slaapkamer (1x2 1.40 breed) en een goede tweepers. slaapbank in de woonkamer. Grote privé tuin (650m²) met terras, tuinmeubilair en ligstoelen. Vanuit de tuin kijkt u uit over het mooie Brabantse landschap.
NL-NB-0022/0023 Pinga & Pingo 4 pers. Er zijn 2 tweepers. slaapkamers (1x2 1.40 breed en 1x stapelbed) en een grote privé tuin (+/- 900m²) met terras, tuinmeubilair en ligstoelen. Pingo beschikt ook over een oven en Pinga heeft airco.

Op het park vindt u een meertje met strand, diverse visvijvers (gratis, geen akte), groot speelveld voor o.a voetbal, basketbal en volleybal, speeltuin, restaurant, tafeltennis, indoor golfbaan en jea de boule baan.

De directe omgeving en het bosgebied (1 km) bieden uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden (uitgezette routes). Een stuk bos is omgedoopt tot speelbos voor kinderen (hutten bouwen, vlot varen, klauteren etc).

Perfecte ligging voor uitstapjes naar de steden Breda (10km), Turnhout (20km), Antwerpen (50km) en Baarle Nassau (7km). De diverse pretparken die de omgeving rijk is, liggen op korte afstand van Chaam; Beekse Bergen (33km), Efteling (42km) en Bobbejaanland (36km). Verder biedt de omgeving: paardrijden, tennis, midgetgolf, zwembaden, fietsverhuur en het centrum van Chaam op 1,5 km.
TIP: In Baarle Nassau zijn de winkels op zondag geopend.

Brengt u eens een bezoek per kano of boot aan de Biesbosch met haar wilgenvloedbossen, grienden, kreken, watervlakten en polders. Of gaat u eens wandelen in de Loonse- en Drunense duinen, één van de grootste natuurgebieden van ons land en het grootste zandstuifgebied van West-Europa.