• unieke vakantiehuizen
  • vakantiehuizen wintersport
  • grote vakantiehuizen nederland
OUT! Vakantiehuizen

Meer dan 15 jaar OUT! Vakantiehuizen

In 2014 vierde OUT! Vakantiehuizen haar 15-jarig bestaan. O.a. met deze geheel vernieuwde website. Een website in een compleet andere look en stijl maar nu nog gebruiksvriendelijker en boordevol informatie over onze vakantiehuizen en wat de omgeving van de individuele vakantiewoning u als vakantieganger allemaal te bieden heeft. Sinds 1999 selecteert, controleert en contracteert OUT! Vakantiehuizen persoonlijk (veelal particuliere) vakantiehuisjes, grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en leuke vakantieparken.

Laatste vakantienieuws m.i.v. seizoen 2015: met het gebied van de Picos de Europa, Las Medulas en Costa Verde/kust nabij Llanes, biedt voor de traditionele huurders van een vakantiehuisje (in voorheen bijv. Frankrijk en ItaliŽ). Dichtbij er nog een mooi weekendje of (mid)weekje tussenuit? Kijk 's op de pagina met de beste winteraaniedingen: Jubileumaanbiedingen Winter of op de pagina Budgetvakantiehuizen. Vanaf wintersportseizoen 2015 vindt u 700 extra, persoonlijk geselecteerde en gecontroleerde wintersport vakantiehuizen bij de meest populaire skigebieden van Oostenrijk en Zwitserland.
Op de mooiste plekjes

Waar vindt u OUT! Vakantiehuizen?

Vanuit het Brabantse Veghel en permanente vertegenwoordigingen in Spanje en Ierland, biedt OUT! Vakantiehuizen vakantiewoningen in Nederland, Belgie (Vlaanderen n de Ardennen), Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Groot Brittannie (Engeland, Wales, Schotland), Noorwegen, Zweden, TsjechiŽ, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland, Italie, Portugal, Spanje (inclusief Canarisch gebied) en Turkije.
Loyalty programma

Voordeel voor trouwe gasten

OUT! Vakantiehuizen kent relatief veel vaste gasten. Natuurlijk omdat deze vakantiegangers fan zijn van onze vakantiehuizen. Maar ook omdat OUT! Vakantiehuizen terugkerende gasten beloont met een exclusief voordeel. Met terugkerende gasten bespaart OUT! immers reclamekosten en dat voordeel gunnen we onze fans. Zorg bij aanmelding dat wij u mogen mailen en wij houden u met onze nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd' en persoonlijke statusoverzichten op de hoogte van akties en kortingen.
Deel onze passie

Een kijkje in onze vakantiehuizenkeuken

Wij van OUT! Vakantiehuizen zijn letterlijk altijd met vakantie (bezig) en daarvoor moet je natuurlijk wel een beetje vakantie(huizen)gek zijn. Met onze blogs proberen wij onze geÔnteresseerde relaties deelgenoot te maken van onze werkzaamheden.
Anvr en Sgr

Belangrijke zekerheden

OUT! Vakantiehuizen is als reisorganisatie aangesloten bij zowel de ANVR (lidnr. 4102) als de SGR (lidnr. 2658). Tenzij u via deze website bij een partner van OUT! boekt, boekt U bij OUT! Vakantiehuizen gegarandeerd onder de ANVR-Reis- of boekingsvoorwaarden. Daarmee zijn uw garantie-aanspraken en financiŽle aanspraken (denk aan uw (aan)betalingen en borgbetalingen) optimaal gewaarborgd. De ANVR-/SGR-aansluiting van OUT! Vakantiehuizen betekent ook dat u in voorkomende gevallen een beroep kunt doen op de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC-Reizen) en het Calamiteitenfonds. OUT! Vakantiehuizen geeft voorafgaand aan een boeking expliciet aan of er van de ANVR-Reis- of Boekingsvoorwaarden sprake is of van andere voorwaarden en zekerheden. In dat laatste geval boekt u bijvoorbeeld bij een zorgvuldig geselecteerde partner die dan bijvoorbeeld is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg.
Voor elke gelegenheid

Vakantiehuizen voor iedereen

De grote en kleine vakantiehuizen van OUT! zijn er voor zowel uw zomervakantie als wintersport en natuurlijk voor zomaar een (lang)weekend, midweek, week of langer tussendoor. Voor met z'n tweetjes in een leuk vakantiehuisje of appartement, of voor de hele familie en (vrienden)club in een meergeneratievakantiehuis of groepsaccommodatie (priv, zakelijk, zorg). OUT! Vakantiehuizen biedt budgetvakantiehuizen maar ook luxe vakantiehuizen met zwembad of vakantiehuizen aan zee. OUT! Vakantiehuizen heeft een groot aantal vakantiehuizen gelabeld voor speciale doelgroepen (duikers, vissers enz.). Maar zo biedt OUT! u ook aangepaste vakantiehuizen (zorgaccommodaties). Op onze pagina Specials vindt u de meest populaire vakantiethema's samengevat.
Sociale media

Facebook en Twitter

Volg ons op Facebook en Twitter en wees op die manier altijd als eerste op de hoogte van nieuwe akties. Bovendien belonen wij zeer regelmatig onze meest aktieve volgers voor hun gewaardeerde likes, delen en retweets.
Samenwerken

Zelf verhuren & joint promotion

Heeft u zelf een vakantiehuis dat u professioneel en onder de zekerheden van ANVR en SGR door OUT! Vakantiehuizen wilt laten verhuren? Op onze pagina Verhuurdersinformatie vertellen wij graag over de mogelijkheden. PotentiŽele affiliates en (joint-)promotionpartners nodigen wij uit op onze pagina Affiliate Informatie.