Out!Vakantiehuizen.nl

Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
Met de hond naar de Brabantse vennen;
Vakantiehuizen met zwembad;
Nieuwe woningen nabij de Mont Ventoux.

Jaargang 16, nr.17 - 17 Mei 2019

 
Hond gemoedelijk van watervrees afhelpen

Heb je een hond met watervrees? Zwemmen kan'ie zeker en vast maar om 'm dan er maar ouderwets in één keer 'door heen te helpen' en 'm pardoes in het kanaal te klatsen... Daar maak je tegenwoordig geen vrienden mee! Nee, dan liggen er in het mooie Brabant voor hond en baas meer gemoedelijke oplossingen...

Verscholen in de heerlijke Brabantse bossen (wandelen, MTB'en!), liggen namelijk prachtige, natuurlijke vennen. Die vennen staan niet in verbinding met ander oppervlaktewater waardoor er geen vervuiling door riooloverstort en/of gebruik van bijv. landbouwgif is. Bij niet al te warm weer en lage waterstanden, zijn de plassen groot genoeg voor een veilige waterkwaliteit. Vanwege de zandbodem en langzaam aflopende oevers, vaak tot niet veel dieper dan schofthoogte van een grote hond, is het er heerlijk spelen voor viervoeters.

De zeer gevarieerde, grote en kleine Brabantse vakantiehuizen
Ook voor de baasjes is het om z'n gemoedelijkheid bekend staande Brabant, natuurlijk een heerlijke (vakantie)provincie. Bij OUT! Vakantiehuizen vind je een gevarieerd aanbod van vakantiehuizen waarin je met jouw huisdier welkom bent. Van een typisch Brabants particulier boerderijtje tot zeer moderne en luxe parkvilla's. Wel beide met wellness trouwens. Het zijn nu eenmaal levensgenieters daar in Brabant. Ontdek het met z'n allen vanuit een (uiteraard gezellige) groepsaccommodatie op het platteland van de Brabantse Peel of met z'n tweetjes in een chaletje op fietsafstand van het historische maar hippe Den Bosch. Daar praat je dan niet over het chaletje waarin je slaapt, nee, voor stadsmensen is dat een zogenaamd 'tiny house' natuurlijk... O ja, en iglo's hebben we ook nog in het Brabantse Land. Die vennen schijnen ook in de laatste ijstijd te zijn ontstaan...

Nou, houdoe & see you in Brabant! Hou in het voorjaar met de hond in de natuur wel een beetje rekening met het broedseizoen.


Jij wil zelf zwemmen in de vakantie?

Of de hond watervrees heeft of niet, interesseert je niet? Je hebt niet eens een hond? Je wil zelf zwemmen! Ja, dan zijn die Brabantse vennen op een enkele uitzondering na, misschien wat minder geschikt. Dan moet je misschien 's naar een Frans vakantiehuis met privé zwembad kijken...


Maar niet te lang op z'n Hollands 'kijken, kijken en niet boeken' want er zijn er nog maar een paar met beschikbaarheid in het hoogseizoen:

Vakantiehuizen Frankrijk met privé zwembad
1.Languedoc-Rousillion, Saint-Chaples voor max. 6 personen/1 huisdier;
2.Provence/Côte d'Azur, Carpentras voor mx. 6 personen/2 huisdieren;
3.Pyreneeën, Canet-Plage voor max. 8 personen (huisdieren niet toegestaan);
4.Pyreneeën, Saint Cyprien voor max. 6 personen (huisdieren niet toegestaan);
5.Dordogne, St. Leon d'Issigneac voor max. 6 pesronen/3 huisdieren en alleen de week van 27 juli-4 augustus nog vrij!

Volg de links voor een uitgebreide beschrijving in woord en beeld, boekingskalender en prijzen. Vind hier de volledige lijst van vakantiehuizen met privé zwembad op de meest populaire bestemmingen.Zwemmen OK maar jij wil wielrennen?

Nou, dan hebben wij ook nieuws voor jou want we hebben hier afgelopen week alweer beschuit met muisjes zitten eten! We mochten namelijk een heerlijke residentie nabij de Mont Ventoux in ons assortiment opnemen.

Nieuwe Franse vakantiewoningen met zwembad
Zomaar 21 luxe 4p. appartementen (WIFI) in een mooi, authentiek pand tussen de lavendelvelden. Met gemeenschappelijke wellness (sauna, whirlpool, zwembad) en tennis- en petanquebaan.

Het kasteelachtig domein is zowel kind- als seniorvriendelijk (babybedjes/-stoelen te huur, lift naar de bovenwoningen), staat onder Nederlands beheer en er zijn woningen waarin de hond welkom is. Een echte familiebestemming dus en een fantastisch uitgangspunt voor diverse activiteiten.

Bezoek de leuke dorpjes zoals Sault, Vaison la Romaine, Bedoin of de gezellige regionale marktjes met hun lokale produkten zoals de truffel. Ook voor de sportieveling is er van alles te beleven: fietsen naar de historische top van de Mont Ventoux bijvoorbeeld. In dat Unesco geclassificeerde gebied vind je ook de dorpjes Sault en Montbrun les Bains. Deze laatste is één van de mooiste (middeleeuwse) dorpjes in Frankrijk en staat bekend om haar spa- en medische behandelingen in de thermen. Op dit mooie, nieuwe vakantie-adres zit je net buiten het dorpje Ferrassières dat met name bekend is vanwege het gezellige, jaarlijkse lavendelfeest (1e zondag van juli). Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)
OUT! v.o.f., Molenwieken 2C, 5461 KG Veghel
KvK Den Bosch: 17112522 - BTW: 807639254B01
Tel: +31(0)413-385885 - Fax: +31(0)413-385888
info@outvakantiehuizen.nl - www.outvakantiehuizen.nl
IBAN: NL80 RABO 0172 0266 60 BIC: RABONL2U