Out!Vakantiehuizen.nl

Altijd Vakantietijd!
Nieuwsbrief van OUT! Vakantiehuizen
Grote en kleine vakantiehuizen. Heel Nederland, veel Europa!

In dit nummer:
30% vroegboekkorting wintersport;
900 gecontroleerde vakantiehuizen met veel wintersportinformatie;
Let op bij sneeuwgarantie.

Jaargang 11, nr.9 - 10 Okt 2014

 

30% korting, sneeuwgarantie, +700 vakantiehuizen
Uw wintersportvakantie nog niet geboek? Dan zal deze nieuwsbrief u zeker aanspreken. OUT! Vakantiehuizen heeft onlangs namelijk 700 nieuwe wintersportvakantiehuizen in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland aan haar aanbod toegevoegd. Vakantiehuizen waarin onze gasten de afgelopen winter minder tevreden waren, zijn afgestoten. Het resultaat: ruim 900 gecontroleerde vakantiewoningen met Anvr-/Sgr-garantie. Lees er alles over op onze geheel vernieuwde wintersportpagina's

700 nieuwe vakantiehuizen is niet niks en reden voor een feestje. Daarom ontvangt u 30% vroegboekkorting op 7 topbestemmingen in de beste skigebieden van de Franse Alpen:
1.Paradiski 30% korting;
2.Val d'Isere 30% korting;
3.Trois Vallees-Les Menuires 30% korting;
4.Grandes Rousses (Alpe d'Huez) 30% korting;
5.Val Thorens 30% korting;
6.Tignes (Espace Killy) 30% korting;
7.Orcieres 30% korting.

Boek voor 14 november uw 2014/2015 wintersportvakantie om deze eenmalige korting te genieten!


Aktuele wintersportinformatie, gecontroleerde vakantiehuizen
Op onze nieuwe website vindt u veel detailinformatie over skigebieden en dalstations. Pistelengte, liften, faciliteiten enz..

Deze belangrijke wintersportinformatie staat direkt in de vakantiehuispresentaties op het nieuwe OutVakantiehuizen.nl of u wordt vanuit de webpagina direkt veilig doorgelinkt naar een professionele en onafhankelijke presentatie van het juiste skigebied!

Zo kunt zich volledig richten op het vinden van het optimale vakantiehuis. Dat moet voor een gezellige wintersportavond en verkwikkende nacht, qua comfort natuurlijk goed aansluiten op de vermoeiende dagen op de piste.

Daarom biedt OUT! u uitsluitend gecontroleerde vakantiehuizen met de maximale Anvr- en Sgr-garantie. Ook op de vakantieparken in Frankrijk!En die sneeuwgarantie dan?
Ja, het boekingsseizoen is nog amper begonnen en er wordt al weer sneeuwgarantie aangeboden. Maar wie kan nu sneeuw garanderen? Niemand toch? Wordt er dan iets anders bedoeld?

Er wordt zeker iets anders bedoeld. Bij sneeuwgarantie mag de wintersporter onder bepaalde voorwaarden annuleren of omboeken. Kijk goed naar deze voorwaarden, vooral wanneer u voor een annuleringsverzekering met sneeuwgarantie (extra) moet betalen! Zo sluit bijvoorbeeld de voorwaarde dat er alleen geannuleerd mag worden als er onder de 2.000m geen sneeuw ligt of geen liften open zijn, in de praktijk veel dekking uit.

Naar aanleiding van recente vragen over sneeuwgarantie heeft Johannes Bruinsma van OUT! Vakantiehuizen in z'n weblog een paar aandachtspunten voor u op een rijgezet: 'Sneeuwgarantie bij vakantiehuis wintersport?'

Op tijd boeken is de beste garantie
In de praktijk loopt het pas na voldoende sneeuwval lastminute willen boeken van een vakantiehuis voor de wintersport, vaak op een teleurstelling uit. De 'goede' vakantiehuizen zijn dan vaak al geboekt en omdat sneeuwval altijd extra vraag oproept, is van lastminutekorting dan geen sprake meer. OUT! Vakantiehuizen adviseert daarom om voor een goed vakantiehuis in de meest sneeuwzekere gebieden, te boeken zolang u nog keuze heeft. Op tijd dus. Zeker als u aan bepaalde (schoolvakantie)perioden gebonden bent! Wij zijn er klaar voor. Come in, find OUT!
OUT! v.o.f., Molenwieken 2C, 5461 KG Veghel
KvK Den Bosch: 17112522 - BTW: 807639254B01
Tel: +31(0)413-385885 - Fax: +31(0)413-385888
info@out.travel - www.out.travel
Rabobank 172026660