Out! Vakantiehuis: D-SA-0146 Frankenau 5 personen

HomeDuitsland Sauerland, Harz Out! Vakantiehuis: D-SA-0146 Frankenau 5 personen

D-SA-0146

Aantal personen: 5
Plaats: Frankenau (Sauerland)
Regioinformatie:Sauerland, Duitsland

  • Exterieur D-SA-0146
  • Exterieur D-SA-0146
  • Exterieur D-SA-0146
  • Wonen D-SA-0146
  • Koken D-SA-0146
Twee gelijksoortige appartementen in een vakantiehuis, verdeeld over een beneden- en een bovenwoning, beide voor max 5 personen. Beiden hebben een eigen ingang aan de voorzijde van het huis. De appartementen zijn qua indeling identiek
Wonen:Een ruime woonkamer met zithoek. De appartementen hebben canal digitaal schotel tv met alle standaard Nederlandse zenders en vele buitenlandse zenders. Eveneens is er een DVD speler en radio/cd aanwezig. Beide appartementen beschikken behalve electrische verwarming ook nog over een sfeervolle gezellige houtkachel. Bij verhuur ligt er een dagvoorraad openhaardhout klaar. Bij alle supermarkten in de omgeving is openhaardhout of zijn briketten verkrijgbaar. Kinderstoel.
Koken:Open keuken, voorzien van alle gemakken en kookgerei. Senseo koffiemachine, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, koelkast, diepvriesvak, ingebouwde oven en kookgelegenheid.
Slapen:Er zijn twee slaapkamers, de masterbedroom heeft twee samengevoegde eenpersoonsbedden. De andere slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Beide appartementen hebben ook nog de beschikking over een campingbedje.
Sanitair:De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een douchecabine.
Buiten:De benedenwoning heeft twee openslaande tuindeuren met toegang tot een terras met tuinmeubilair en uitzicht over de grote tuin aan de zijkant van de woning. De bovenwoning heeft een openslaande tuindeur met toegang tot een zonnig balkon op het zuiden, eveneens voorzien van tuinmeubilair.
Omgeving:Verder is er nog een berging aanwezig voor schoenen, ski's, etc... Verstopt tussen het groen van de Sternberg ligt ons huis nabij het natuurschoon van het Nationalpark Kellerwald-Edersee op een mooie plek op het vakantiepark Frankenau. Dankzij de de ligging op deze plek heeft U een ook nog eens de beschikking over een 700 m grondoppervlak, geschikt voor bijvoorbeeld badminton, jeux de boulles, etc. Er is op het park een hoge mate van privacy, dat bijdraagt tot het gevoel van uitrusten en ontspanning. Het dorpje Frankenau ligt op circa 1.5 km van het park. In het dorp is een supermarkt, slijterij, drogist, slager, bakkers en goede restaurants. Voor de grotere supermarkten (Lidl, Aldi, Herkules, Rewe), een gezellige autovrije binnenstad, overdekt shoppingcentrum en restaurants kun je naar Frankenberg (op slechts 13 km). Hier zijn de winkels ook wat langer geopend. Als u van tennis of squash houdt kunt u vanaf 1 oktober t/m 31 maart (tegen betaling) gebruik maken van de tennishal naast het park. Ook voor paardrijden en een huifkartocht kunt u terecht bij de naast het park gelegen manege. Op het park zelf is een restaurant/bar aanwezig en kan men gebruik maken van de waterfietsen op het meertje en van de midget-golf baan. Verder: beachvolleybalveld, speeltuin en de mogelijkheid voor fietsverhuur.
Ongeacht of het nu zomer of winter is, er zijn mogelijkheden genoeg voor mooie uitstapjes. eerlijk genieten in Sauerland, nabij het UNESCO natuurpark Kellerwald-Edersee. s Ochtends wakker worden met het fluiten van vogeltjes, in alle rust ontbijten op het terras of op het balkon met verse Duitse broodjes, bezorgd door bakker Paul of Caspar uit het nabijgelegen dorpje Frankenau, na het ontbijt er op uit, bijvoorbeeld de bossen in of naar het grootste stuwmeer van Duitsland, de Edersee. Hier zijn veel mogelijkheden tot watersport, vissen, klimmen, etc... en s avonds kan men nagenieten in een van de restaurantjes in de omgeving of met een goed glas wijn bij de knisperende houtkachel.
Wilt u een wat langere, gevarieerde vakantie voor het hele gezin? Of er een paar dagen actief tussenuit met een paar sportieve vrienden? De omgeving is uitstekend geschikt voor wandel- en fietstochten, voor nordic walking, voor mountainbiken, voor watersport- en visliefhebbers, voor motorrijders en 's winters ook nog eens voor wintersporters.
Boek direct bij de eigenaar  
Boek direct bij de eigenaar  

Voorwaarden huur vakantiewoning

Frankenau Sternberg 225 /227

1.  ANNULERING

Indien huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dient hij verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk of per email te worden bevestigd.
Indien de huurder de overeenkomst annuleert in de periode tot 4 weken vóór de begindatum van de huur­periode, blijft hij 25% van de huurprijs verschuldigd; bij annulering tot 2 weken 50% en vanaf 1week tot aan de begindatum van de huurperiode 100 %.
Indien de huurder pas op de begindatum of tijdens de huurperiode meedeelt geen gebruik (meer) van het gehuurde te zullen maken, blijft hij de volledige huurprijs verschuldigd.
Eventueel: indien het vakantiehuis alsnog wordt verhuurd, de oude huurder kan indien hij dat wenst zelf voor een nieuwe huurder zorgen.

2.  VERPLICHTINGEN VERHUURDER

Verhuurder is verplicht het gehuurde op de overeen­gekomen datum en tijdstip in goede staat aan huurder ter beschikking te stellen.

3.  VERPLICHTINGEN HUURDER

Huurder is verplicht het gehuurde naar behoren te gebrui­ken en het gehuurde in goede staat, netjes en opgeruimd achter te laten. Beddengoed van de bedden en in de kussensloop te doen.

Schoonmaakkosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen,.maar worden apart berekend ongeacht de periode van het verblijf.

4.  SCHADE

Huurder is aansprakelijk voor schade aan het gehuurde, inclusief de schade aan of verlies van (een deel van) de inventaris, veroorzaakt tijdens de huurperiode, tenzij huurder aannemelijk kan maken dat de schade aan hem, zijn gezinsleden of gasten niet kan worden toegerekend. Op het schadebedrag wordt in mindering gebracht het bedrag dat krachtens enige verzekering wordt uitgekeerd.

5.  KOSTEN HERSTEL

De kosten van normaal onderhoud en herstel van gebreken zijn voor rekening van verhuurder. Indien zich gebreken voordoen, dient huurder hiervan direct kennis te geven aan. Eventueel door huurder in dit verband gemaakte kosten zullen door ver­huurder tegen overlegging van gespecificeerde rekeningen aan huurder worden terugbetaald gegeven.

6.  WANPRESTATIE VERHUURDER

Indien verhuurder en tussenpersoon hun verplichtingen niet nakomen, heeft huurder het recht om nakoming en / of schadevergoeding te eisen. Als de wanprestatie daartoe voldoende aanleiding geeft, heeft huurder het recht de overeenkomst zonder tussenkomst van de rechter te ontbinden. Als huurder van dit recht gebruik wil maken, dient hij dit terstond schriftelijk en gemotiveerd aan tussenpersoon mee te delen. Tussenpersoon zal in dat geval de huurprijs geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aard en de duur van de wanprestatie, onmiddellijk terugbetalen. Huurder behoudt het recht op schadevergoeding.

7.  WANPRESTATIE HUURDER

Indien huurder de huurprijs niet op de vervaldatum heeft voldaan of andere verplichtingen ingevolge deze overeenk­omst niet nakomt, heeft tussenpersoon het recht om nakoming en/of schadevergoeding te eisen. Als de wanprestatie daartoe voldoende aanleiding geeft, heeft tussenpersoon het recht zonder tussenkomst van de rechter de overeenkomst te ontbinden. Wanneer tussenpersoon van dit recht gebruik wil maken, dient hij dit terstond schriftelijk en gemoti­veerd aan huurder mee te delen. Verhuurder behoudt het recht op schadevergoeding.

8.  GESCHILLEN

Geschillen naar aanleiding van deze overeenkomst kunnen worden voorgelegd aan de Koninklijke Nederlandse Toeris­tenbond ANWB, gevestigd te 's Gravenhage, mits de verzoekende partij lid is van de ANWB. Aan de behandeling door de ANWB kunnen kosten verbonden zijn.

Er zijn geen mogelijkheden
  Beschikbaar
  Bezet
  Wisseldag
  Mogelijke aankomstdag
Selecteer het door U gewenste verblijf
- Er zijn geen mogelijkheden in Oct 2018 in Oct 2018 Klik op onderstreepte groene dag hierboven -
- Er zijn geen gegevens gevonden -
Standaard Verblijfsduur:
.

Bijkomende kosten
Borg: Nee
Energie: inclusief.  
Schoonmaak: TP: € 50,00 verplicht.
Huisdier: nee.
Bedlinnen: TP: € 6,00 huur per persoon per verblijf of meenemen.
Badlinnen: zelf meenemen.
Keukenlinnen: zelf meenemen.
Toeristenbel.: Nee.
(TP: Ter plaatse af te rekenen RS: Gefactureerd door OUT! Travel)
 
Stel nu Uw vraag over D-SA-0146 aan Out! vakantiehuizen of vraag een vrijblijvende optie aan:
Uw emailadres
Uw naam
Telefoonnummer
Wilt U teruggebeld worden?
Wilt U een optie nemen?
Uw vraag/optie gegevens
G=Gemeenschappelijk, A=Op aanvraag, T=Tegen aanvullend Tarief
Ligging/Situatie
In bos gelegen Landelijk gelegen
Wonen
Openhaard/over. sfeerverwarming DVD-speler
Sanitair
Aantal badkamers ( 1 )
Slapen
Aantal slaapkamers ( 2 )Kinderbed ( 0 )
Recreeren in en om het huis
Tennisbaan Zandbak Speeltoestellen buiten
Recreeren in de omgeving
Paardrijden Tennis Vissen
Dicht bij bos Langlaufen
Bereikbaar / Toegangelijk
Openbaar vervoer
Gezondheid
Verharde vloeren hele huis Verboden te roken Huisdiervrij
Minder mobiel geschikt
Kaart

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres