Out! Vakantiehuis: F-ARD-0050 Bessas 6 personen

HomeFrankrijk Ardeche, Drome Out! Vakantiehuis: F-ARD-0050 Bessas 6 personen

F-ARD-0050

Aantal personen: 6
Plaats: Bessas (Ardeche)
Regioinformatie:Ardeche, Frankrijk

 • Exterieur F-ARD-0050
 • Exterieur F-ARD-0050
 • Exterieur F-ARD-0050
 • Wonen F-ARD-0050
 • Koken F-ARD-0050
 • Slapen F-ARD-0050
 • Buiten F-ARD-0050
 • Buiten F-ARD-0050
 • Buiten F-ARD-0050
 • Omgeving F-ARD-0050
 • Omgeving F-ARD-0050
 • Omgeving F-ARD-0050
Te huur in het zuiden van de ArdŤche, villa met verwarmd privťzwembad met panoramisch uitzicht op eigen terrein van 3000m2.
Wonen:Woon-eetkamer met TV hoek (sateliet TV) enspelcomputer, fantastich uitzicht, marmeren vloer en 2x openslaande deuren naar terras.
Koken:Luxe keuken met afwasmachine, inductiekoken, koel/vrieskast, oven, magnetron, 2x koffiezetter en alle denkbare keukenspullen.
Slapen:2 slaapkamers met 2x 2persoons bed en overloop met extra stapelbed. De slaapkamer op de 1e verdieping is met uitzicht op zwembad en airco.
Sanitair:Luxe badkamer met douche en wastafel,inbouwkranen en wasmachine.
Buiten:Terrassen om de woning en zwembad en overdekt terras bij zwembad met buitenkeuken, luxe tuinmeubelen, vaste BBQ en tafeltennistafel.
Omgeving:Vele leuke dorpen en stadjes, pitoreske eettentjes en verder kanovaren, fietsen, wandelen, zwemmen, markten, etc.
Heerlijk vakanteihuis met prachtige buitenruimte in een toeristische aantrekkelijke regio.
Boek direct bij de eigenaar  Vakantiehuis met Zwembad Unieke Villa 
Boek direct bij de eigenaar  

Algemene Voorwaarden

 

1. ALGEMEEN

Deze algemene voorwaarden vormen een onderdeel van de aan achterzijde genoemde overeenkomst.

 

2. RESERVEREN

Reserveren kan uitsluitend conform het formulier

"huurovereenkomst" voorzien van een kopie van paspoort of identiteitsbewijs van de huurder.

Na bevestiging door de verhuurder is reservering definitief. De huurder heeft het recht tot  maximaal 9 dagen na dagtekening van de huurovereenkomst door de huurder kostenloos te annuleren middels aangetekend schrijven. Voornoemde mogelijkheid geldt niet bij reserveringen korter dan 6 weken voor aankomstdatum. Huurder voldoet uiterlijk 14 dagen na bevestiging huurovereenkomst 35% van het totale huurbedrag, vermeerderd met € 9,-- administratiekosten. De overige 65% dient uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum te zijn voldaan. Bij reserveringen korter dan 6 weken voor aankomstdatum dient het volledige huurbedrag vermeerderd met € 9,-- administratiekosten binnen 7 dagen na bevestiging huurovereenkomst te worden voldaan. Bij reserveringen korter dan 3 weken voor aankomstdatum dient het volledige huurbedrag vermeerderd met € 9,-- administratiekosten direct telefonisch te worden overgeboekt. Bij niet tijdige betaling heeft de verhuurder het recht tot  verhuur aan derden over te gaan tijdens de in de huurovereenkomst overeengekomen huurperiode en zal niet tot terugbetaling worden overgegaan van reeds gedane betalingen.

 

3. ANNULEREN DOOR HUURDER

Bij annulering door de huurder, door welke omstandigheid dan ook, dient de huurder per direct zowel telefonisch als per aangetekend schrijven de annulering te bevestigen. Bij annulering tot 6 weken voor aankomstdatum zal 35% van de huursom in rekening worden gebracht. Eventueel betaalde huursommen die de 35% te boven gaan zullen na aftrek van de administratiekosten worden gerestitueerd. Bij annulering korter dan 6 weken voor aankomstdatum doch langer dan 2 weken voor aankomstdatum zal 65% van de huursom in rekening worden gebracht. Eventueel betaalde huursommen die de 65% te boven gaan zullen na aftrek van de administratiekosten worden gerestitueerd. Bij annulering korter dan 2 weken voor aankomstdatum zal 100% van de huursom in rekening worden gebracht.

 

4. ANNULERING DOOR VERHUURDER

Indien omstandigheden zich voordoen waardoor de verhuurder niet in staat is om tot verhuur over te gaan in de periode maximaal 6 weken voor aankomstdatum zal de verhuurder 100% van de huursom restitueren. Indien omstandigheden zich voordoen waardoor de verhuurder niet in staat is tot verhuur over te gaan in de periode tussen 6 en 2 weken voor aankomstdatum

zal  de verhuurder 100% van de huursom restitueren vermeerderd met 7%. Indien omstandigheden zich voordoen waardoor de verhuurder niet in staat is tot verhuur over te

 

 

gaan  in de periode van 2 weken voor aankomstdatum tot aankomstdatum zal de verhuurder 100% van de huursom restitueren vermeerderd met 10%. De verhuurder kan hiervoor nimmer aansprakelijk worden gesteld.

 

5. BORG

De huurder dient bij reservering € 159, -- te voldoen zijnde zekerheidstelling bij eventuele schade c.q. diefstal aan de vakantiewoning en alle op het terrein aanwezige roerende en onroerende goederen welke schade c.q. diefstal op de verhuurder zullen worden verhaald. Deze borg zal bij geen schade c.q. diefstal uiterlijk 2 weken na vertrekdatum zijn gerestitueerd.

 

6. AANSPRAKELIJKHEID VAN DE HUURDER

De huurder is volledig aansprakelijk voor schade en/of diefstal aan de vakantiewoning, de inrichting van de vakantiewoning en alles wat op het terrein van de vakantiewoning aanwezig is, veroorzaakt door de huurder, de medehuurders dan wel derden  tijdens de huurperiode. Schade en/of diefstal dient door de huurder volledig te worden vergoed. Dit geldt ook voor hierdoor eventueel ontstane gevolgschade en voor eventueel te maken incassokosten. Het in de woning aanwezige huisregelement  dient op correcte wijze te worden nageleefd.

Bij het gebruik van Wifi is het verboden illegaal te downloaden. Eventuele boetes hiervoor zijn voor uw rekening.

 

7. AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VERHUURDER

De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade, letsel en/of diefstal van welke aard dan ook tijdens de huurperiode. Eventuele storingen  van gas, licht en/of water zullen zo spoedig mogelijk worden verholpen. Bovengenoemde storingen kunnen nimmer tot restitutie van de huursom leiden.

Eventuele claims van welke aard dan ook kunnen de huursom nooit overschrijden.

 

8. KLACHTEN

Klachten van welke aard dan ook dienen binnen 7 dagen na vertrekdatum schriftelijk te worden ingediend. Klachten zullen direct in behandeling worden genomen en kunnen in uitzonderlijke gevallen leiden tot restitutie van een deel van de huursom. De uiteindelijke beslissing hierover zal uitsluitend door de verhuurder worden genomen.

 

9. AANVULLENDE INFORMATIE

De aankomsttijd zal altijd na 16.00 uur van de aankomstdag zijn. De vertrektijd zal altijd uiterlijk 10.00 uur van de vertrekdag zijn. De huurperiode zal altijd aanvangen en eindigen op een zaterdag. Uitzonderingen hierop zijn in overleg mogelijk en zullen in de huurovereenkomst worden vastgelegd. Beddengoed, linnengoed en handdoeken dient de huurder zelf te verzorgen.

 

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

 

 

Driel , september 2013

 

 

 

Er zijn geen mogelijkheden
  Beschikbaar
  Bezet
  Wisseldag
  Mogelijke aankomstdag
Selecteer het door U gewenste verblijf
- Er zijn geen mogelijkheden in Dec 2018 in Dec 2018 Klik op onderstreepte groene dag hierboven -
- Er zijn geen gegevens gevonden -
Standaard Verblijfsduur:
.

Bijkomende kosten
Borg: TP: € 159,00, na evt. verrekening retour.
Energie: inclusief.  
Schoonmaak: TP: € 65,00 verplicht.
Huisdier: gratis.
Bedlinnen: zelf meenemen.
Badlinnen: zelf meenemen.
Keukenlinnen: zelf meenemen.
Toeristenbel.: TP: € 0,80 Ja, verplicht
(TP: Ter plaatse af te rekenen RS: Gefactureerd door OUT! Travel)
 
Stel nu Uw vraag over F-ARD-0050 aan Out! vakantiehuizen of vraag een vrijblijvende optie aan:
Uw emailadres
Uw naam
Telefoonnummer
Wilt U teruggebeld worden?
Wilt U een optie nemen?
Uw vraag/optie gegevens
G=Gemeenschappelijk, A=Op aanvraag, T=Tegen aanvullend Tarief
Ligging/Situatie
Landelijk gelegen
Wonen
DVD-speler
Koken
Afwasmachine
Sanitair
Aantal badkamers ( 1 )
Slapen
Aantal slaapkamers ( 2 )Kinderbed ( 0 )
Overige faciliteiten
WIFI Wasmachine
Buiten
Omheinde tuin Barbecue
Recreeren in en om het huis
Zwembad Tafeltennis Speeltoestellen binnen
Recreeren in de omgeving
Fietsverhuur Paardrijden Tennis
Vissen Kayak/Kanohuur Watersportmogelijkheden
Dicht bij bos
Kaart

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres