Duitsland Vakantieparken Ferienpark Thalfang Thalfang

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Duitsland Ferienpark Thalfang / Thalfang

Ferienpark Thalfang

Kidsfun Golfvakantie Wintersport 
Plaats: Thalfang (Hunsrück, Rheinland Pfalz)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Hunsruck, Duitsland
Ferienpark Thalfang
Vakantiehuizen

Ferienpark Thalfang
Beschrijving

!!Voorlopige boekingsstop vanwege parkfaillissement per februari 2017. Reeds gemaakte boekingen zijn inmiddels terugbetaald!!

Ferienpark Himmelberg, gelegen in het fraaie landschap van het Natuurpark Saar-Hunsrück en is de ideale uitvalsbasis voor oneindige natuurwandelingen en onvergetelijke uitstapjes naar Trier, Luxemburg, de Moezel, Idar Oberstein e.d.. Het park zelf is qua beleving een gemoedelijk dorp zonder slagboomtoestanden. Maar dan wel met vele faciliteiten: café/restaurant, wellness, kegelen/bowling, tennis enz.. Gasten van Ferienpark Himmelberg kunnen gratis van het zwembad van Thalfang gebruik maken. In de vakantieperioden wordt van alles georganiseerd: koetstochten, bingo, animatie, bezichtigingen, wijnproeven enz.. In het dorp kunt U fietsen en paarden huren.

Ferienpark Himmelberg is door haar karakter en het soort vakantiewoningen het gehele jaar door een prima vakantiestek. Voor met z'n tweetjes, het hele gezin of zelfs de hele familie.
Een wandelpad van ongeveer een kilometer leidt naar het centrum van dorp, alwaar een zwembad. Ook kunt hier fietsen en paarden huren.

het vakantiepark ligt niet ver van de Erbeskopf! In de winter is dit een heel fijn wintersportdomein met drie blauwe afdalingen. Ideaal voor een weekendje skiën tussendoor of een eerste keer! Natuurlijk ook super sleeën. Het leuke van de Erbeskopf is echter dat het ook super is als geen sneeuw ligt. De zomerrodelbaan maakt "sleeën" in elk seizoen mogelijk. Verder is de kabelbaan ook zomers open, zodat de ietwat luiere wandelaars alleen naar beneden hoeven te lopen. Verder vindt u hier een natuur-informatie-huis voor als u wat meer wilt weten over wat u ziet!Het park is ruim opgezet. Dit betekent dat naast het eigen terras/balkon altijd sprake is van een ruim gazon/speelveld (woningafhankelijk gemeenschappelijk).