Frankrijk Vakantieparken Provence: Mont Ventoux Aubignan - Ventoux

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Provence: Mont Ventoux / Aubignan - Ventoux

Provence: Mont Ventoux

Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Aubignan - Ventoux (Provence & Côte d`Azur)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Provence, Frankrijk
Provence: Mont Ventoux
Vakantiehuizen

Provence: Mont Ventoux
Beschrijving

Zwembad, fietsen, Avignon, Luberon en de Pont du Gard

Onder aan de voet van de fameuze wielrennersberg de Mont Ventoux, ligt dit heerlijke kleinschalige vakantiepark met moderne geschakelde vakantiehuizen en een prachtig zwembad. U heeft uitzicht op de Mont Ventoux.

Behalve het zwembad is er op het park een fitness en wellness centrum, een multisportterrein en kunt u er fietsen huren. Het dorp en alle faciliteiten zijn te vinden op apkweg 2 kilometer.

Op 10 km. afstand het Splashcenter met een oneindig aantal meters aan glijbanen. Verder leent de omgeving zich voor al ook voor wandelen, natuurlijk wielrennen (wie haalt de top?) en mountainbiken. Maar ook historisch en cultureel zit u hier op een perfecte plek. Bezoek de Pausenstad Avignon, met z'n paleis en in juli het fantastische theateren muziekfestival dat van elke zomeravond een feest maakt. In Nîmes bezoekt u de arena en gaat u gelijkd oor voor een bezoek aan het Unesco monument Pont de Gard. Een dag naar het strand van Grau du roi met een bezoek aan de Camarque hoort er ook bij. Wat ver nog? Het stadje Vaison la Romaine is zeer sfeervol, authentiek Provencaals, een van de vele wijnhuizen (Côtes de Ventoux), Arles of de Luberon!