Frankrijk Vakantieparken Wandelen en Fietsen in de Alpen Sainte foy Tarentaise

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Wandelen en Fietsen in de Alpen / Sainte foy Tarentaise

Wandelen en Fietsen in de Alpen

Vakantiehuis met Zwembad Wintersport Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Sainte foy Tarentaise (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Wandelen en Fietsen in de Alpen
Vakantiehuizen

Wandelen en Fietsen in de Alpen
Beschrijving

Het authentike bergdorp in de Savoie, Sainte Foy Tarentaise, ligt tussen grote namen als Tignes en Val d'Isere aan de ene zijde en het authentieke Bourg-Saint-Maurice aan de andere zijde. Prachtig ingeklemd tussen de bergen met authentieke restaurantjes is dit uw pperfecte uitvalsbsis voor uw zomerse wandelvakantie

Sainte Foy Tarentaise is mooi gelegen met hoogtes van 1500 tot 2600 meter. Prachtige bosrijke wandelpaden nodigen uit tot mooie dagtochten.

Sainte Foy Tarentaise is een prachtige zomerbestemming voor wandelaars en fietsers, zowel wielrenners als mountainbikers. De residentie heeft (electrische) MTB's te huur. Voor de wielrenners onder u zijn de Cormet de Roselend (1968m), de Kleine Sint Bernard-pas (2188m) en de Col de lIseran (2750m) aanraders. Neem de tijd om voor de top van de Cormet de Roselend rechtsaf te slaan, naar Les Chapieux. Hier ligt het prachtige Vallee des Glaciers, genoemd naar de Aiguille des Glaciers aan het eind van het dal. Dit dal is relatief ongerept en met een busje kun je naar het eind van het dal.

Het dorp Sainte Foy

Eigenlijk doet niets hier denken aan de grote skiresorts waar de Franse Alpen zo bekend om staan. Sainte Foy is een authentiek dorp waar zelfs de toeristische residenties opgetrokken zijn uit steen en hout. Een charmant bergdorp met een karakteristieke kapel, historische bezienswaardigheden en omgeven door bossen, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Een zomerbestemming voor rustzoekers en natuurgenieters, maar u vindt hier wel een gezellige kroeg en een prima restaurantjes!

De residentie

Mooie ruime residentie (WIFI) met mooie appartementen van 1 slaapkamer tot 4 slaapkamers voorzien van riant balkon met prachtig uitzicht. Alleen daar zou u al een weekje kunnen blijven zitten. In de residentie een prachtig groot overdekt zwembad met ligstoelen. Tevens is er een wellness centrum met sauna en whirlpool, waarvoor u een of enkele (afhankelijk van grootte appartement) gratis entree's krijgt. Ook behandelingen (tegen tarief) zijn mogelijk. Verder is de receptie tevens een loungeruimte met een openhaard. Voor de kinderen zijn er in de vakantieperiodes jeugdprogramma's in de recreatiezaal, is er een "hangplek" voor tieners en worden yoga en aqua lessen verzorgd.