Italië Landgoederen Toscane - Valle d'Elsa: La Pieve Colle di Valle D'elsa

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Italië Toscane - Valle d'Elsa: La Pieve / Colle di Valle D'elsa

Toscane - Valle d'Elsa: La Pieve

Aantal personen: Aantal personen: 15
Romantiek+ Vakantiehuis met Zwembad Mo(nu)ments: karakteristiek vakantiehuis 
Plaats: Colle di Valle D'elsa (Toscane)
Type: Landgoederen
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Toscane, Italie
Toscane - Valle d'Elsa: La Pieve
Vakantiehuizen

Toscane - Valle d'Elsa: La Pieve
Beschrijving

Dit sfeervolle landgoed ligt verscholen in het Toscaanse land: groen en weelderig in het voorjaar en puur goud onder de zomerzon. De, achter het landgoed gelegen, 13e-eeuwse Romaanse kerk geeft het geheel iets vredigs en mystieks. De eigenaren wonen zelf ook op deze idyllische plek, zodat u verzekerd bent van een goede vakantie.

De vier appartementen in La Pieve zijn volledig onafhankelijk (eigen entree), geheel gerenoveerd en smaakvol nieuw ingericht. Twee appartmenten bevinden zich op de begane grond en twee op de 1e verdieping. Alle appartementen beschikken over CV, een woon/eetkamer met een goed ingerichte keukenhoek, een tweepers. slaapkamer, een badkamer (douche, wastafel, toilet, bidet) en een gemeenschappelijke tuin met tuinmeubelen. De IT-TOS-0063 heeft een extra bed in de slaapkamer, de IT-TOS-0065 beschikt over twee slaapkamers (1x2 +1, 2x1). Er is een gemeenschappelijke wasmachine.

Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht op het lager gelegen, werkelijk magnifieke, zwembad en de omliggende heuvels. De grote tuin (6000m²) staat volledig tot uw beschikking. Er is een zeer groot, smaakvol ingericht terras met hetzelfde uitzicht, waar u menige maaltijd en glazen Chiantie zult genieten.
De lokatie is zeer centraal voor bezoeken aan bijvoorbeeld San Gimignano, Colle Val d'Elsa, Volterra en natuurlijk Sienna.
OUT! beschouwt deze accommodatie zowel betreffende kwaliteit, ambiance als lokatie als steraccommodatie!