ItaliŽ Vakantieparken Punta Navaccia Tuoro sul Trasimeno

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in ItaliŽ Punta Navaccia / Tuoro sul Trasimeno

Punta Navaccia

Kidsfun Fun and Action (tieners) Nabij recreatiewater 
Plaats: Tuoro sul Trasimeno (Umbria)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:UmbriŽ, Italie
Punta Navaccia
Vakantiehuizen

Punta Navaccia
Beschrijving

Een droomvakantie aan de oevers van het Trasimeno Meer!

De camping is gelegen tussen UmbriŽ en Toscane aan de oevers van het Trasimeno Meer, met een lang en breed rotsstrand met aanlegsteigers, drijvende platforms en opblaasbare games in het water. Op het aangrenzende zandstrand waarmee de camping een tariefovereenkomst heeft, kan men kite-en windsurfen, zeilen en kanoŽn, sup, wakeboarden en waterskiŽn. Camping Vakantiedorp Punta Navaccia is voor IEDEREEN de ideale plek om een zorgeloze en plezierige vakantie door te brengen, in een uitzonderlijke warme atmosfeer van vriendschap en gastvrijheid. DE CAMPING IS OPEN VAN 18 MAART TOT 5 NOVEMBER 2023

Animatie van 1 juli to 4 september Onze animators staan voor u klaar: doe mee aan voetbal- volleybal-, tennis-, ping pong- en basketbalwedstrijden, en blijf fit met aquarobics of wandeltochten in de omgeving.

Sport.
De camping kijkt uit over het meer met een lange en brede klif met pontons en drijvende en opblaasbare platforms in het water.

Excursies
Dank zij de gunstige ligging kunt u vanaf Camping Vakantiedorp Punta Navaccia beroemde kunststeden zoals Assisi, Perugia, Rome, Florence, Siena, Arezzo, Orvieto.

Adventure Baby Park
Camping Village Punta Navaccia beschikt over de brug in een prachtige omgeving onder de bomen, over een baby-park met tafels en banken voor picknicks met uitzicht op het meer.