Nederland Huizen bij elkaar Achterhoek: De Liemers Didam

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Achterhoek: De Liemers / Didam

Achterhoek: De Liemers

Aantal personen: Aantal personen: 16
Baby+ Seniorentopper Wandelvakantie 
Plaats: Didam (Gelderland)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
Achterhoek: De Liemers
Vakantiehuizen

Achterhoek: De Liemers
Beschrijving

In de gemeente Montferland, in de streek de Liemers vindt u op een ruim eigen terrein 2 halfvrijstaande bungalows, ideaal voor groepen tot 16 personen. De Liemers liggen tussen de Veluwe, de Gelderse rivieren, Montferland en de Achterhoek.

Elke bungalow beschikt over een ruime zithoek met openhaard, TV, DVD-speler en terrasdeuren. Kinderstoel. Luxe open keuken met eethoek en o.a. combimagnetron en afwasmachine. 3 2pers. slaapkamers (alle 2x1 boxspring, 2x wastafel). Luxe 2pers. slaapbank. 2 kinderbedden. Dekbedden. Mooie badkamer met douche, bad en 2 wastafels. Sep. toilet met wastafel. Wasmachine.

Beide bungalows hebben een overdekt privé-terras (20m²) met tuinmeubilair. Grote omheinde speelweide (500m²) met volop mogelijkheden voor balspelen. Verder een picknicktafel met barbecue. Voor de kinderen is er een zandbak, traptractor en 3 skelters. Gekleed in een overall met rode boerenzakdoek, als boertje of boerinnetje, zult u er geen kind aan hebben.

Op loopafstand (binnen 1 kilometer) ligt manege- westernboerderij de Baerle waar u kunt pony en paard rijden. Ook organiseren zij allerlei buitenactiviteiten. Op de naastgelegen kleiduivenschietbaan is het mogelijk om op afspraak (op maandag en zaterdag) kleiduiven te schieten onder vakkundige leiding. Stalhouderij Belfjor maakt op afspraak graag een ritje met de huifkar door de prachtige omgeving. U kunt aan de deur instappen in de authentieke Jan Plezier uit 1850 getrokken door fjordenpaarden. Onderweg kunt u nog even uitstappen voor een bezoek aan een struisvogel-, melkgeiten- of waterbuffelbedrijf. Tevens kunt u deelnemen aan een workshop voor het maken van diverse decoraties van lood met of zonder bloemen.

Het naastliggende recreatiegebied Nevelhorst is ideaal voor wandelen en fietsen. Binnen 3 kilometer afstand is er een fitnesscentrum, zijn er twee overdekte zwembaden en is er een openluchtzwembad. Op een afstand van 8 kilometer zit watersportcentrum Rhederlaag. Burgers Zoo, Openlucht Museum, Kroller-Moller-Museum en Park de Hoge Veluwe zijn binnen een half uur met de auto te bereiken.