Kroatie Huizen bij elkaar Deni Pula

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

Deni

Aantal personen: Aantal personen: 12
Fun and Action (tieners) Vakantiehuis met Zwembad Strandvakantie 
Plaats: Pula (Istrië)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Istrie, Kroatie
Deni
Vakantiehuizen

Deni
Beschrijving

In het zuiden van het schitterende schiereiland Istrië ligt het populaire Pula. Hier vindt u op een klein domeintje een tweetal villa's met hierin 3 comfortabele kwalitatief goede woningen. U heeft samen een fraai gemeenschappelijke tuin met mooi zwembad.

KR-IS-0074 'mooie woning in villa' (55m², airco, begane grond, WIFI): Knusse woonkamer met TV, zit- en eethoek. Kleurrijke open keuken, compleet met oven. Twee 2-pers. slaapkamers (1x2, 1x2) en een nette badkamer met douche, wastafel, toilet, bidet en wasmachine. Privé (overdekt) terras met tuinmeubilair.

KR-IS-0075 & KR-IS-0076 'fraaie woning' (47m²-50m², airco, begane grond, WIFI): Comfortabele woonkamer met TV, zit- en eethoek. Compleet ingerichte open keuken met magnetron. Twee 2-pers. slaapkamers (1x2, 1x2). Beide woningen delen samen een (overdekt) terras dat ten beheove van uw privé in tweeën is gedeeld.
Leuk details is de oude muur die terugkomt in de woning.

Fijne mooie gemeenschappelijke tuin met zwembad, barbecue, tuinmeubilair, ligstoelen (tarief) en buitendouche.

Pula staat bekend om zijn milde klimaat, kalme zee en ongerepte natuur. Alle mogelijke faciliteiten, van paardrijden, vissen en tennis, tot wellness/fitness centrum en div. watersporten (surfen, zeilen, kanovaren, waterskiën).

De smalle steegjes in de oude binnenstad waaraan vele gebouwen uit de middeleeuwen en renaissance pronken. De meeste faam vergaart de stad met de vele bewaard gebleven Romeinse gebouwen, waarvan het amfitheater uit de eerste eeuw het belangrijkste voorbeeld is. Dit is één van s werelds best bewaarde amfitheaters uit de oudheid (in de zomer filmfestivals).

Leuke uitstapjes van uit hier zijn Rovinj, Brijuni eilanden, Porec, de watervallen van Plitvice en zelfs Venetië.