Nederland Huizen bij elkaar Achterhoek: In het Bos Winterswijk

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Achterhoek: In het Bos / Winterswijk

Achterhoek: In het Bos

Aantal personen: Aantal personen: 40
Baby+ Seniorentopper 55+ Korting. Zie handleiding/beschrijving 
Plaats: Winterswijk (Gelderland)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: 2
Regioinformatie:Gelderland, Nederland
Achterhoek: In het Bos
Vakantiehuizen

Achterhoek: In het Bos
Beschrijving

In de bosrijke omgeving van Winterswijk in de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens een vijftal geschakelde vakantiehuizen en twee prachtige vrijstaande villa's/chalets op een privťvakantiepark in het bos.De vijf geschakelde vakantiehuizen (4x 6persoons, 1x 8 persoons) zijn alle 5 zelfstandig met eigen ingang, sauna en privť-omheinde tuin, maar kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden voor bijv. zorggroepen (rolstoeltoegankelijk) of fiets- of wandelgezelschappen. Ook groepen met huisdieren zijn hier welkom, met max. 2 of 3(klein/middelgroot) huisdieren per vakantiehuis. Voor nog grotere gezelschappen liggen de twee chaletvilla's op loopafstand.

U wandelt vanuit uw vakantiehuis zo het Korenburger Veen (natuurmonument) in. De veen-rol-paadjes dwars door het gebied zijn niet oegankelijk voor honden (geldt ook voor het Vragender veen), maar de zandwegen/bosgebied er omheen is gewoon toegankelijk en voor de hond net zo aangenaam. In de omgeving van Winterswijk zijn volop heel mooie wandelmogelijkheden voor met de hond.

Er zijn in de omgeving van het vakantiehuis en Winterswijk genoeg zandwegen waar de honden lekker kunnen rennen. Het komiezenpad is geweldig! http://www.wandelbeeld.nl/kommiezenpad-overzicht.html Je kunt naar het Woold, een prachtig natuurgebied, maar vooral de 'Bekendelle' is mooi (persooonlijke favoriet) Je kunt starten vanuit de Berenschot molen. Van 1 oktober tot 1 mei is recreatieplas het Hilgelo, en dat is niet ver, een hondenlosloopgebied. Voor de zwemmers natuurlijk top! (In het hoogseizoen is er aan de achterzijde een strandje waar de honden mee mogen komen). Ook is het er leuk wandelen langs de Slinge (kanovaren kan ook...) Het beboste park grenst aan de toegang tot het Korenburgerveen, waar veilige wandelpaden voor u zijn uitgezet. Rondom Winterswijk vindt u buurtschappen met traditionele boerderijen en prachtige natuurgebieden, zoals het Woold en de Bekkendelle, waar het bijzonder plezierig wandelen en fietsen is.
Op het vakantiepark zelf vindt u een trimbaan en een horecagelegenheid met een speeltuin. Het verderop gelegen Winterswijk biedt echter voor ieder wat wils, van museum en schouwburg tot zwembad, indoor speeltuin en kartbaan.

Met het Hilgelo is ook het lokale recreatiemeer een juweeltje!