Frankrijk Vakantieparken De Appelgaard Marminiac-Cazals

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk De Appelgaard / Marminiac-Cazals

De Appelgaard

Fun and Action (tieners) Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun 
Plaats: Marminiac-Cazals (Tarn, Lot, Garonne, Gers)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Tarn, Lot, Garonne, Frankrijk
De Appelgaard
Vakantiehuizen

De Appelgaard
Beschrijving

Vakantiepark Dordogne, vrijstaande chalets, zwembad

Aan de zuidkant van de Dordogne, heerlijk rustig gelegen vakantiepark. Op 6 ha door bossen omheind terrein huisvest 45 gelijkvloerse, vrijstaande chalets (35m² met overdekte terras van 15m²) en als belangrijkste faciliteit een prachtig, omheind, zwembad.

Op het vakantiepark verder een jeu de boulebaan, speeltuin, ping-pong tafel.

In de directe omgeving van het park volop wandel-, paardrij en MTB (mountain bike)-paden. Verder behoren boomparcoursen, klimmen en abseilen, kanoën en vissen tot de sportieve mogelijkheden.

In de omgeving bezoekt u historische stadjes zoals Domme, Belves (foto) en Sarlat. Rocamadour, het historsiche bedevaartsoort op de rots mag u echt niet overslaan en ook de grotten van Padirac zou ik op uw lijstje zetten. Cahors is een magnifieke wijnstad voor de liefhebbers en als u toch die kant op gaat, rij dan is door naar het lieflijke Saint-cirq-Lapopie.

Dichter bij huis is het genieten van het lokale plattelandsleven. In de zomer zijn er regelmatig avondmarktjes waar u heerlijk en voordelig uw eten (incl. wijn en desert!) bij elkaar scharrelt om deze vervolgens aan een van de picknicktafels met uw Franse buurtgenoten te nuttigen!