Duitsland Vakantieparken Lagovida Grosspösna

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Duitsland Lagovida / Grosspösna

Lagovida

Kidsfun Wellness Vakantiehuis Golfvakantie 
Plaats: Grosspösna (Saksen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Duitsland
Lagovida
Vakantiehuizen

Lagovida
Beschrijving

Ten zuiden van de stad Leipzig, aan de Störmthalersee deze prachtige 5-sterren havenresidentie op een schiereiland met diverse type vakantiewoningen.

Prachtige locatie voor een "citytrip" naar Leipzig te combineren met zwemmen, zeilen en varen op het heerlijk grote meer.
Leipzig is een mooie historische stad, die vooral bekend is vanwege haar klassieke muziek, beroemde componisten zoals Bach, Wagner en mendelsohn zijn nauw verbonden met de stad. Wandel de Music Trail en bezoek een van de openlucht concerten in de zomer!
Maar u kunt uw "citytrip" hier natuurlijk ook optimaal uitbreiden met een dagtrip naar Dresden! Richting Dresden vindt u ook Slot Colditz, waar de geallieerden gevangen werden gehouden. Ontsnappingspogingen werden ingelijknamige films/series verfilmd!
Bij Kanupark Markkleeberg huurt u een kano voor een dag sportief genieten van zon en water. Met de kinderen gaat u naar attractiepark Belantis, ook aan de zuidkant van Leipzig!