Nederland Vakantieparken Bungalowpark Strandslag Julianadorp aan Zee

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Bungalowpark Strandslag / Julianadorp aan Zee

Bungalowpark Strandslag

Strandvakantie 
Plaats: Julianadorp aan Zee (Noord Holland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Noord Holland, Nederland
Bungalowpark Strandslag
Vakantiehuizen

Bungalowpark Strandslag
Beschrijving

Mooi ruim opgezet familiepark op slechts 400 meter afstand van het strand. Op het strand staat een modern paviljoen, welk het gehele jaar door geopend is.
Op het park ruim 300 bungalows op 2 km afstand van het gezellige centrum van Julianadorp met vele winkels en terrasjes. In de omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen, paardrijden, kanoën of excursies maken. U kunt op het park e-bikes, e-choppers en fietsen huren. Super leuk om een keer een dagje mee door de duinen en bollenvelden van Julianadorp te toeren! Ook leuk... volg bij ons op het strand surflessen, huur een SUP board en in de zomermaanden zijn er strandyogalessen op verschillende dagen van de week.

Ook in het voor- of najaar is het vakantiepark een prachtige locatie om te verblijven. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin en waterspeeltuin, skelters of op de 18 holes midgetgolfbaan op het park terwijl de ouders lekker genieten op het terras van het restaurant, van een hapje en een drankje. Bij het restaurant Sunnys kunt u iedere ochtend verse broodjes halen.
Verder is er een grote bowlingbaan wat ook natuurlijk altijd leuk is, vooral wanneer het weer wat minder is.