Frankrijk Vakantieparken Le Clos St. Michel Chinon

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Le Clos St. Michel / Chinon

Le Clos St. Michel

Baby+ Seniorentopper Rolstoeltoegankelijk 
Plaats: Chinon (Loire)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 5
Regioinformatie:Loire, Frankrijk
Le Clos St. Michel
Vakantiehuizen

Le Clos St. Michel
Beschrijving

Gesitueerd tegen de historisch kern en onder het wakend oog van het kasteel van het sympathieke dorpje Chinon aan de Vienne (aan de kastelenroute van de Loire-streek), vind je deze comfortabele appartementen met gemeenschappelijk zwembad.

In het hart van de kastelen regio van de Loire in Frankrijk biedt dit vakantiepark een beschut openlucht zwembad, een leuke fitnessruimte, buiten tafeltennistafels, een ontbijtruimte en wasserette.

De belangrijkste pluspunten?
*Aan de kastelenroute van de loirevallei * Op redelijk afstand van Nederland / België * Fietspaden / routes langs de rivieren! * Wijngebied (Sancerre, Pinot Noir, Sauvignon Blanc) * Rolstoeltoegankelijke accommodaties! * Een vakantiepark waar u tot maar liefst 5 huisdieren per accommodatie mag meenemen! Met het historische Chinon (uit de categorie 'Mooiste dorpjes van Frankrijk') winkeltjes, horeca e.d. op loopafstand. Dat geldt ook voor de rivier de Vienne, een zuidelijke zijrivier van de Loire). De klim naar het kasteel van Chinon zal wat meer moeite kosten maar is met o.a. een geweldig uitzicht over dorp, vakantiepark en omgeving, meer dan de moeite waard. Je zit hier aan de kastelenroute van de Loire met bezienswaardige plaatsen als Azay le Rideau, Tours en Saumur op 30 autominuten. In de omgeving is het heerlijk fietsen, kunnen er ontelbare wijnhuizen en -kelders worden bezocht en kan er op de Loire/Vienne worden gevaren en gevist. Op aanvraag zijn aangepaste woningen (bgg of met lift) beschikbaar en eveneens, op aanvraag, tot 5 huisdieren toegestaan.