BelgiŽ Goede Vakantie-ideeŽn Sport & Wellness Mellier

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in BelgiŽ Sport & Wellness / Mellier

Sport & Wellness

Aantal personen: Aantal personen: 32
Wandelvakantie Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Mellier (Luxembourg)
Type: Goede Vakantie-ideeŽn
Huisdier: 3
Regioinformatie:Provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, Belgie
Sport & Wellness
Vakantiehuizen

Sport & Wellness
Beschrijving

Op een prachtig groot domein van 10 ha aan de bossen biedt deze volledig gerestaureerde Ardense hoeve alle mogelijkheden voor sport, spel en wellness. Een prachtige locatie om met groep een sportief en ontspannen verblijf te genieten.

Op het domein zelf vindt u een groot omheind speelveld van 40m.x20m. met voetbalgoals en basketbalbaskets, voorzien van een synthetisch gazon. Verder zijn er twee gravel, verlichte tennisbanen. Dus vergeet die tennirackets niet!In de accommodatie vindt u een prachtige wellnessruimte met een sauna, whirlpool, hamman en een relaxgedeelte. U kunt hier exclusief gebruik van maken. U heeft de beschikking over een ruimte met een sauna voor max. 3 personen, een hamman (stoombad) voor 6 personen en een whirpool (jacuzzi) voor 5 personen. Desgewenst kunt u ook een massage aanvragen.

Verder vindt u in het huis een complete fitnessruimte, een ontspanningsruimte, tafelvoetbal, darts, biljart, ping-pong en gezelschapsspelen.


Laat u sowieso verleiden tot een ontspannende of sportieve vakantie in de natuur: wandelen, vissen, kajakken, mountainbiken, paardrijden, golfen, langlaufen of skiŽn. De provincie Luxemburg kent een typisch landschap dat zich laat omschrijven als woest en ongerept, met dichtbegroeide bossen, rotsen, mysterieuze spelonken en valleien en uitgestrekte plateaus. Hier ontdekt u mooie authentieke dorpjes en interessante plaatsen als Bouillon (burcht), La Roche (kasteel), Bastogne (Ardens offensief), (o.a. de basiliek) of Arlon (Romeinse overblijfselen).

De accommodatie beschikt over een gezamenlijke keuken met grote eetruimte. Het beheer ter plaatse kan u echter ook nog van dienst zijn met de volledige catering van uw verblijf. Er zijn verschillende menu's van ontbijt tot diner voor zeer schappelijke prijzen (vanaf 25,- euro per persoon per dag met 3 maaltijden!).

Kies gerust de accommodatie van uw voorkeur. Middels onze bevestiging/factuur ontvangt u de mogelijkheid de accommodatie verschaffer op de hoogte te stellen van uw belangstelling voor de activiteiten en/of maaltijdverzorging. Zij zullen dan contact met u opnemen om uw verblijf nader in te vullen!