Frankrijk Vakantieparken Vendee: Le Domaine des Fontenelles Saint Gilles Croix de Vie

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Vendee: Le Domaine des Fontenelles / Saint Gilles Croix de Vie

Vendee: Le Domaine des Fontenelles

Vakantiehuis met Zwembad Golfvakantie Strandvakantie 
Plaats: Saint Gilles Croix de Vie (Aquitaine-Côte Atlantique)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Cote Atlantique, Frankrijk
Vendee: Le Domaine des Fontenelles
Vakantiehuizen

Vendee: Le Domaine des Fontenelles
Beschrijving

Zwembad, golf, zee en strand

Op maar 9 kilometer van de mooie kust van de Vendée en de gezellige bad- en havenplaats Saint Gilles Croix de Vie ligt Le Domaine des Fontenelles. Het vakantiepark is prachtig gelegen in een bosachtige omgeving direct aan een 18-holes golfbaan. Het beschikt over een mooi verwarmd zwembad en biedt 2 type villa's, 2 type geschakelde vakantiewoningen en 2 type appartementen.

Bij alle type woningen zijn TV, kinderbed en kinderstoel op aanvraag en tegen tarief.

Beide type villa's beschikken over een gezellig ingerichte woonkamer met zit-en eethoek en een compleet ingerichte keuken met o.a. afwasmachine en oven. Verder 2 badkamers waarvan een met douche en een met ligbad. Twee toiletten waarvan 1 seperaat. U beschikt over een privétuin met 2 terrassen (waarvan 1 overdekt), tuinmeubilair, ligstoelen, privézwembad en een garage.



De geschakelde vakantiewoningen beschikken beide over een woonkamer met zit- en eethoek, een compleet ingerichte open keuken met o.a. afwasmachine en oven. Uw geniet een privétuin met terras en tuinmeubilair.


De appartementen zijn gelegen in een mooie residentie en beide type hebben een woonkamer met zit- en eethoek en een 2-pers. slaapbank, een compleet ingerichte open keuken met o.a. afwasmachine en oven en een een badkamer met ligbad, wastafel en separaat toilet. Uw privébalkon kijkt uit over de prachtige naastgelegen golfbaan.


Gemeenschappelijk heeft u de beschikking over een groot verwarmd zwembad met kinderbad. Tegen tarief kunt u gebruik maken van de tennisbaan, golfbaan, paardrijden, ontbijtservice en de wasserette. Verder heeft het vakantiepark een speelveld, WIFI internet op de receptie en is er voldoende parkeergelegenheid.

Golfen doet u praktisch vanaf de deur van uw vakantiewoning op de mooie golfbaan van des Fontenelles. De gezellige bad- en havenplaats St Gilles Croix de Vie bestaat uit een pittoresk centrum met een wekelijkse markt en kleine straatjes met witgekalkte vissershuisjes. Aan de haven vindt u diverse sfeervolle visrestaurantjes waar u de verse vangst sardines van die dag kunt proeven. Door het prachtige duinengebied fietst of loopt u naar de fijne gele zandstranden waar de kustlijn van de Vendée bekend om staat om te zwemmen, zonnen of een van de vele watersporten te beoefenen. Pak eens de ferry vanaf de haven naar het eiland Ile d'Yeu met vele fietspaden, een karakteristiek kasteel en prachtige strandjes. Vergeet niet te varen en te vissen op rivier de Vie of het Waterpark in St Hilaire de Riez te bezoeken!