Frankrijk Vakantieparken Middellandse Zee: Residence Saint Loup Cap D'agde

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Middellandse Zee: Residence Saint Loup / Cap D'agde

Middellandse Zee: Residence Saint Loup

Slapen+:huur als vakantiehuisje/B&B/Boutique Hotel Strandvakantie Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Cap D'agde (Languedoc-Rousillion)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Languedoc-Roussillon, Frankrijk
Middellandse Zee: Residence Saint Loup
Vakantiehuizen

Middellandse Zee: Residence Saint Loup
Beschrijving

Ontdek dit levendige, mediterrane beach resort in de Languedoc-Rousillon. Welkom in Cap d'Agde! Deze dynamische, populaire badplaats in de Languedoc Roussillon met maar liefst 14 km zandstrand, een eindeloze keuze aan sportactiviteiten zoals watersporten, wandelen, wandelen of fietsen, is een ideale keuze voor een levendige strandvakantie met familie of vrienden op elk moment van het jaar. De Holiday Club Saint Loup, te midden van weelderige tuinen van 4 hectare, biedt vakantieverhuur in Cap d'Agde in een prachtige, natuurlijke omgeving met palmbomen, vijvers en meren. Deze residentie is ideaal gelegen nabij de haven en de stranden van Cap d'Agde om uw vakantie in de Languedoc Roussillon bijna stressvrij te maken!

Voor een vakantie aan het zwembad of op het strand (250m). Beleef de historische, oude binnenstad van Agde met hedendaag vermaak aan de kust. Combineer een vakantie vol waterrecreatie (zwemmen, varen, waterskiën, duiken, surfen, zeilen etc.) met de rust van de naburige natuurparken en eeuwenoude plaatsjes.

Deze vakantieclub biedt vakantieverhuur in Cap d'Agde, variërend van studio's voor 2 personen tot appartementen met 2 slaapkamers voor 6 personen. Alle comfortabel uitgerust, elke accommodatie een functionele kitchenette (keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en keramische kookplaat en magnetron voor studio's), een badkamer en toilet voor appartementen en een doucheruimte met toilet voor studio's. Uw accommodatie heeft ook een televisie en gratis internettoegang en een balkon of terras.

Een appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen is aangepast om gasten met een handicap te verwelkomen (aangepaste badkamer) en rolstoeltoegang tot het zwembad. Stuur even een mail naar info@outvakantiehuizen.nl of bel 0031-413-385885 (Kantooruren).