ItaliŽ Landgoederen Toscane: Florence-Pisa Castelfiorentino

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in ItaliŽ Toscane: Florence-Pisa / Castelfiorentino

Toscane: Florence-Pisa

Aantal personen: Aantal personen: 46
Vergaderfaciliteiten Vakantiehuis met Zwembad Baby+ 
Plaats: Castelfiorentino (Toscane)
Type: Landgoederen
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Toscane, Italie
Toscane: Florence-Pisa
Vakantiehuizen

Toscane: Florence-Pisa
Beschrijving

Temidden van de Florentijnse heuvels, op zo'n 30km. van Florence ligt het "kasteel van Oliveto". Het kasteel werd in de 15e eeuw gebouwd en bood o.a. onderdak aan diverse pausen. Momenteel word het kasteel zelf gebruikt voor congressen, recepties, partijen, buffetten, fotoshoots en wijnproeverijen. Het kasteel wordt bereikt middels een kilometer lange onverharde privťweg naar boven. Een stukje verder op het landgoed, bovenop een heuvel, vindt u het vakantiedomein Castello di Oliveto.

Op het 750 ha grootte landgoed worden druiven, olijven, zonnebloemen en tarwe verbouwd. Men maakt er een goede chianti wijn, een mousserende wijn, grappa, citroenlikeur en natuurlijk een perfecte olijfolie. Op dit ruime landgoed verhuurt OUT in totaal 10 geschakelede vakantiehuizen. Alle vakantiehuisjes beschikken over een woonhoek met TV, een open keuken met basisfaciliteiten en een badkamer.

De 10 vakantiehuizen liggen in twee bij elkaar gelegen, voormalige, boerenhuizen en variŽrend van 2 tot maximaal 6 personen. De IT-TOS-0119/0124/0125 hebben ťťn slaapkamer, de IT-TOS-0121/0122 hebben 2 slaapkamers. De IT-TOS-0121 beschikt bovendien over twee badkamers. Iets lager gelegen vindt u het magnifieke zwembad met uitzicht over de wijnvelden.

Op het landgoed zelf kan men prima wandelen, fietsen en in het seizoen kunt u mee op jacht. In de nabije omgeving vindt u genoeg sympathieke Toscaanse dorpjes, zoals bijv. Montespertoli. Natuurlijk bezoekt u tenminste toeristisch trekpleisters zoals Florence en San Gimignano. Overigens verblijft u hier ook gunstig voor een dagje naar zee, naar de Toscaanse kust. Wilt u liever vliegen, bijv. voor een heerlijke meivakantie, dan vliegt u op Pisa (voordelig met bijv. Ryanair).