ItaliŽ Huizen bij elkaar Ripe Castel Colonna

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in ItaliŽ Ripe / Castel Colonna

Ripe

Aantal personen: Aantal personen: 24
Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie Romantiek+ 
Plaats: Castel Colonna (Marche)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: 1
Regioinformatie:Marche, Italie
Ripe
Vakantiehuizen

Ripe
Beschrijving

Magnifieke locatie indien u uw liefde voor een ontspannen Italiaans landelijk leven wilt combineren met een bezoek aan zee en strand. Zeker in het hoogseizoen zijn de stranden en Senigallia druk, maar u keert 's avonds terug naar de rust van het heuvelachtige-land!

U verblijft in de provincie Marche met z'n lange kustlijn aan de Adriatische zee en de uitlopers van de Apenijnen zorgen voor een prachtig historisch heuvelachtig achterland. Marche heeft een prachtige overvloedige boerenkeuken met zowel vis als vlees (eend, konijn, zeeslakken). Wat u daar bij drinkt? Verdicchio!

Het landgoed ligt 12 km. van de zee bij Senigallia, alwaar u uitgebreide zandstranden vindt. Verder westwaarts vindt u de middeleeuwse dorpen Corinaldo en Mondavio. De stad Pesaro op 46 km., wilt u vliegen dan kan dat op Ancona, 30km. van het Landgoed. Voor een dag uitstap bezoekt u bijv. het staatje San Marino.

Bij sommige appartementen op dit domein mag je 1 of 2 huisdieren meenemen. Natuurlijk leent de omgeving zich perfect voor wandelingen met je huisdier. Extra leuk is ook dat in Senagallia twee strandlocaties zijn waar je huisdier toegestaan is.