Kroatie Huizen bij elkaar Villa Delia Medulin

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Kroatie Villa Delia / Medulin

Villa Delia

Aantal personen: Aantal personen: 24
Fun and Action (tieners) Strandvakantie Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Medulin (Istrië)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Istrie, Kroatie
Villa Delia
Vakantiehuizen

Villa Delia
Beschrijving

Villa Delia is een fijne locatie in het populaire vakantieoord Medulin. Niet ver gelegen van het oude centrum en het strand. Deze locatie bestaat uit een knus vrijstaand vakantiehuisje, een mooie woning in villa en twee woningen in een fraai vakantiehuis. U deelt samen het prachtige zwembad.

KR-IS-0010 'vrijstaand vakantiehuisje' (30m², airco): Knusse woonkamer met TV, zit- en eethoek. Open keuken, compleet met o.a magnetron. Een nette tweepers. slaapkamer (1x2). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Wasmachine. Privé terras (deels overdekt).

KR-IS-0070 'woning in villa' (75m², 1e etage, airco): Sfeervolle woonkamer met fijne zithoek, eethoek en TV. Prima keuken, volledig uitgerust met oven, magnetron en afwasmachine. Twee 2-pers. slaapkamers (beide 1x2) en een 1-pers. slaapbank in de woonkamer. Kleurrijke badkamer met douche, wasmachine, wastafel en toilet. Privé balkon.



KR-IS-0071 'woning in vakantiehuis' (130m², 1e etage, airco): Sfeervolle woonkamer met fijne zithoek, eethoek en TV. Moderne kleurrijke keuken, compleet ingericht met oven, magnetron en afwasmachine. Twee driepers. slaapkamers (beide 1x2 + 1x1) en één tweepers. slaapkamer (1x2). Twee badkamers, één met bad (jacuzzi) en één met douche. Beide met wastafel en toilet. Wasmachine. 2 privé balkons.

KR-IS-0072 'woning in vakantiehuis' (130m², begane grond, airco): Fijne woonkamer met gezellige zithoek, eethoek en TV. Compleet ingerichte separate eetkeuken met o.a oven, magnetron, afwasmachine en eethoek. Vier 2-pers. slaapkamers (3x 1x2 + 2x1) en een 2-pers. slaapbank in de woonkamer. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Overdekt privé terras.

Fraaie gemeenschappelijke tuin met prachtig zwembad (78m²). Er zijn ligstoelen te huur. Verder kunt u gebruik maken van de barbecue en buitendouche.

De supermarkt is om de hoek. Het leuke oude centrum (400m) lonkt met gezellige tavernen, verzorgde restaurantjes en avondanimatie.

Medulin wordt omsloten door een 7 kilometer lange baai, waarin wederom kleine baaien en eilandjes bevinden. Dit leuke vakantieoord met uitgestrekte rots- en kiezelstranden, waarvan de meeste langzaam in zee aflopen, is ideaal voor families met kinderen. Sportliefhebbers vinden hier een uitgebreide keuze (tennis, paardrijden, golf, vissen, jetski-en, parasailing, windsurfen).

Het nabijgelegen Pula is een aanrader vanwege haar historische overblijfselen zoals het ampfi theater. Het bosgebied bij het dorp Premantura leent zich voor wandelen en fietsen.