Nederland Goede Vakantie-ideeŽn Paardrijden in Twente! Den Ham

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Paardrijden in Twente! / Den Ham

Paardrijden in Twente!

Aantal personen: Aantal personen: 58
Baby+ Anti-allergie Vuurwerkluw 
Plaats: Den Ham (Overijssel)
Type: Goede Vakantie-ideeŽn
Huisdier: 2
Regioinformatie:Overijssel, Nederland
Paardrijden in Twente!
Vakantiehuizen

Paardrijden in Twente!
Beschrijving

Combineer een verblijf op een mooie en bosrijke locatie in het veelzijdige Twente met uw passie voor paarden bij De Lourenshoeve. Dit moderne en sfeervolle 4**** paardensportcentrum (welke voldoet aan de normen van de FNRS) verzorgt het allemaal voor u; van paardrijlessen voor beginners en gevorderden tot wedstrijden en buitenritten door de fraaie omgeving. Of neemt u liever uw eigen paard mee als u op vakantie gaat? Ook dat is geen probleem, de Lourenshoeve zorgt ook voor huisvestiging voor uw paard.

De zeer complete pensionstalling bestaat uit een afsluitbare zadelkast, ruime box, inclusief verzorging. Bij mooi weer is het mogelijk om in overleg je paard/pony lekker buiten te zetten in een van de paddocks of weide. Ook kun je als pensiongast gebruik maken van allerlei extra voorzieningen zoals: spuitplaats voorzien van warm water, solarium, trainingsmolen, binnenmanege, buitenbak, springweide, weidegang, professionele verzorging en begeleiding, rijvereniging op paardensportcentrum aanwezig en een ruime en gezellige kantine.

Extra aanvullende verzorging zoals bijvoorbeeld training of keuringsklaar maken is in overleg altijd mogelijk.

De paardrijlessen zijn voor zowel beginners als gevorderden en kan op een manegepaard of eigen paard. Lessen worden de gehele week gegeven (ook privťlessen mogelijk). De groepslessen worden samengesteld naar ervaring, leeftijd en niveaus van de ruiters. De nadruk ligt op zelfstandig rijden om zo het standaard "manege-principe" en "neus-aan-neus staart-aan-staart" te voorkomen. En zo leert u natuurlijk het meest!

Zeer regelmatig organiseert de Lourenshoeve de bekende FNRS-wedstrijden, om hier aan te kunnen deelnemen dient u in het bezit te zijn van een FNRS-ruiterpaspoort.

De omgeving is bosrijk waardoor u direct buitenritten kunt maken. Maar ook wandel- en fietstochten zijn hier onbeperkt zodat ook de niet-ruiters mee op pad kunnen. Voor een tocht met het hele gezin in het mogelijk om er met een huifkar op uit te trekken. Het is toegestaan om een eigen aanspanning mee te nemen.

Kies gerust de accommodatie van uw voorkeur. Middels onze bevestiging/factuur ontvangt u de mogelijkheid de accommodatie verschaffer op de hoogte te stellen van uw belangstelling voor het stallen van uw paard of pony of de diverse activiteiten. Zij zullen dan contact met u opnemen om uw verblijf nader in te vullen!

Het paardensportcentrum ligt op Vakantiepark De Lourenshoeve, een rustig gelegen en kleinschalig vakantiepark in een omgeving met vele mogelijkheden (zoals de pitch en putt baan tegenover het park en attractiepark Hellendoorn). U verblijft in een mooie vrijstaande vakantieboerderij voor 6 personen en voor grotere gezelschappen biedt het vakantiepark groepsaccommodaties. U heeft de keuze uit een 12-pers. of een 20-pers. halfvrijstaande accommodatie. Een combinatie van deze twee vormt de groepsaccommodatie voor 32 personen.