Nederland Vakantieparken Vakantiepark De Witte Raaf Noordwijk

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Vakantiepark De Witte Raaf / Noordwijk

Vakantiepark De Witte Raaf

Kidsfun Strandvakantie 
Plaats: Noordwijk (Zuid Holland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Zuid Holland, Nederland
Vakantiepark De Witte Raaf
Vakantiehuizen

Vakantiepark De Witte Raaf
Beschrijving

Vakantiepark aan zee en strand

Vier verschillende type luxe villa's, op een prachtig villapark met 151 luxe villa's, met uitzicht over de landerijen en op 1km afstand van de zee en het strand. Het park is gelegen aan de rand van de bekende badplaats Noordwijk met haar mooie duingebied, uitgestrekte stranden en bossen met de prachtige bollenstreek als achterland.

Omzoomd door weidse bossen, ruige duinen en in het hart van de Bollenstreek gelegen, wordt Noordwijk ook wel de Bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Geniet hier van de sfeervolle winkelstraten, het mooie strand en de uitgestrekte duinen. Binnen 5km afstand te vinden: overdekt zwembad, paardrijden, golf, bowling, midgetgolf en biljart.

Brengt U in het voorjaar eens een bezoek aan Keukenhof . Er zijn voldoende fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving. Het duinpark is een ideaal uitgangspunt voor het bezoeken van de nabijgelegen steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam.