Nederland Vakantieparken Twente: Boerderijvilla's Den Ham

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Twente: Boerderijvilla's / Den Ham

Twente: Boerderijvilla's

Baby+ Anti-allergie Vuurwerkluw 
Plaats: Den Ham (Overijssel)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Overijssel, Nederland
Twente: Boerderijvilla's
Vakantiehuizen

Twente: Boerderijvilla's
Beschrijving

Rietgedekte bungalows met speeltuin en manege

Luxe en comfort op het platteland biedt dit rustig gelegen en kleinschalig vakantiepark temidden van het fraaie groene landschap van Twente, op loopafstand van het natuurgebied de Zandstuve. Op dit kleinschalige vakantiepark een twintigtal vrijstaande vakantieboerderijen ieder op een zeer riant eigen perceel.Op het park is een paardensportcentrum waar u uw eigen paard kunnen stallen, maar waar de kinderen ook paardrijlessen kunnen volgen.Alhoewel de standaard bungalow al als luxe beschouwd kan worden, kunt u op dit vakantieparkje ook de deluxe bungalow reserveren (NL-OV-0107). De indeling is gelijk (woonkamer, open keuken, badkamer, 3 slaapkamers, waarvan 2 op verdieping) maar de deluxe versie is groter en biedt extra faciliteiten zoals een standaard een vaatwasser en een sfeerhaard.

Gedetailleerde informattie over de indeling vindt u middels een klik op de individuele bungalows (linkerkolom). Hier kunt u het gewesnte type ook online reserveren.

Op het vakantiepark is een speelveld en speeltuin aanwezig. De sportieve gast kan een balletje slaan op de tegenover het park gelegen, pitch & putt baan.

Ideale locatie om heerlijk te wandelen, fietsen of paardrijden. Verder in de omgeving: boogschieten, mountainbiken, kanovaren, attractiepark Hellendoorn en meedere historische dorpjes.