Kroatie Huizen bij elkaar Anna Medulin

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

Anna

Aantal personen: Aantal personen: 9
Fun and Action (tieners) Strandvakantie Duik Locatie 
Plaats: Medulin (Istrië)
Type: Huizen bij elkaar
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Istrie, Kroatie
Anna
Vakantiehuizen

Anna
Beschrijving

Direct gelegen aan de Kvarner kust nabij Pula, een viertal studio's op de begane grond, in een gezellige badplaats met mooie stranden, baaien en tal van mogelijkheden binnen handbereik.

Drie 2 pers. studio's op de begane grond (35m, airco): U heeft de beschikking over een woongedeelte met TV, zit- en eethoek, een nette open keuken voorzien van alle basisfaciliteiten, een slaapgedeelte met tweepers. bed (1x2) en een extra 1pers. bed, badkamer met douche, wastafel en toilet.



Alle drie de studio's beschikken over een privé terras met direct uitzicht op zee en een gemeenschappelijke tuin. Alleen KR-IS-0014 heeft een overdekt terras.

Medulin is een typische Kroatische badplaats met kleine steegjes, witte huizen en een gezellige haven. Gelegen in het zuiden van het prachtige schiereiland Istrië. Slenterend door de straatjes vindt u leuke restaurantjes, cafés, winkels en terrasjes. In Medulin is er veel te beleven: mooie zandstranden en kiezelstrandjes, diverse watersporten (jet ski, parasailen, windsurfen), paardrijden, vissen, groot familiepark voor met de kinderen, een gezellig uitgaansleven en tal van excursies.

Tip: Gaat u eens eilandhoppen voor de kust. Vergeet ook niet een keer te gaan snorkelen, het water is hier zo helder dus ideaal voor een kijkje in de wereld onder water.

Mogelijkheden in de omgeving:
- Brijuni National Park. Het park is gelegen op een groepje eilanden voor de kust van Pula. U vindt hier prachtige landschappen, een rijke flora en fauna, safariparken en een kasteel uit de Bizantijnse tijd.
- Het nabijgelegen Pula met haar ampfitheater.
- Dagtrip naar Plitvice met haar prachtige watervallen, meren en natuur.
- De grotten van Postogna.