Frankrijk Vakantieparken Alpen en Italië: Voie Lactée Montgenèvre

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Alpen en Italië: Voie Lactée / Montgenèvre

Alpen en Italië: Voie Lactée

Baby+ Vakantiehuis met Zwembad Wintersport 
Plaats: Montgenèvre (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Alpen en Italië: Voie Lactée
Vakantiehuizen

Alpen en Italië: Voie Lactée
Beschrijving

Tussen Briancon in de Franse Alpen en Sestriere in Italië ligt het sympathieke dorpje Montgenèvre. Het dorpje heeft een authentieke oude kern met een kerkje en enkele smalle straatjes. Aan de rand van het dorp ligt onze prachtige nieuwe residentie in authentieke stijl, ecologisch gebouwd met natuursteen en hout. Behalve comfortabele, charmante, luxe appartementen biedt de residentie ook een heerlijk verwarmd zwembad (deels binnen) en een grote wellness ruimte (Sauna, Hamman, Whirlpool).

De uitgebreide beschrijving van de appartementen vindt u per appartement. Houdt u er rekening mee dat de foto's per appartement indicatief zijn voor de stijl en kwaliteit, maar dat er per appartement verschillen kunnen zijn. Ieder appartement heeft een terras of een balkon met tuinmeubilair! Gemeenschappelijk is er het heerlijke grote verwarmde zwembad met ligbedden. Wil je echt warm worden, maak dan gebruik van de wellnessruimte (150m2) met sauna, whirlpool en turks stoombad. Er is een receptie met een lobby en terras. In het seizoen is er animatie voor kinderen van 4-12 jaar en een speciale verzamelplek voor tieners met een beperkt programma. In de animatie zit ook gebruik van het recreatiemeertje met waterfietsen, kanoën, springkussens, beachvolleybal, etc.

U maakt gratis gebruik van de wellness ruimte met z'n faciliteiten (alleen volwassenen) maar er zijn ook volop mogelijkheden voor behandelingen tegen een gereduceerde prijs.
Alle appartementen hebben WIFI, mocht de service niet voldoende zijn dan kunt u deze tegen tarief bij de receptie uitbreiden.
Voor de tieners is er een gameroom om bij elkaar te komen.
Desgewesnt kunt u tegen een tarief van 75,- euro uw appartement al om 11.00 uur s'ochtends betreden (early check in). Ook extra schoonmaak, linnenservice en babaysit zijn tegen betaling mogelijk.

Een actieve zomer

Montgenèvre is door de zuidelijke ligging in de Alpen een prachtige zomerbestemming net achter Briancon, aan de Italiaanse grens (Sestrière). Je kan er natuurlijk, met 100-den kiometers aan bewegwijzerde paden, perfect wandelen, maar Montgenevre profileert zich vooral als paradijs voor de mountainbiker onder u, met bikeparks en vele downhill mogelijkheden!
Verder natuurlijk een rodelbaan en natuurlijk een klimpark. Er is een uitdagende golfbaan met 9 holes in Frankrijk en 9 holes in Italië. Er zijn twee maneges, 1 in de vallei en 1 boven in de bergen waar je onder begeleiding excursies de bergen of de bossen in kunt maken.
De vissers onder u kunnen zowel op/aan het meer als de rivier terecht, vergunningen zijn in alle maten en soorten verkrijgbaar. 12 tennisbanen zorgen ervoor dat u op elk gewenst moment een baan kunt huren. Een uitdagende wandeling maakt u aan de andere kant van de grens in Italië over eindeloze touwbruggen met prachtige uitzichten (maar je moet geen last hebben van hoogtevrees...). Wat verder nog? Go-karting, quad biking, zip wires... Bij de lokale office du tourisme kunt u passen verkrijgen waarmee u gratis toegang heeft tot heel veel activiteiten! Voor een dagje stad rijdt u in een goed uur naar de prachtige Italiaanse stad Turijn!