Nederland Vakantieparken Zuid Holland aan zee: Noordwijkse Duinen Noordwijk

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Zuid Holland aan zee: Noordwijkse Duinen / Noordwijk

Zuid Holland aan zee: Noordwijkse Duinen

Baby+ Vuurwerkluw Kidsfun 
Plaats: Noordwijk (Zuid Holland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Zuid Holland, Nederland
Zuid Holland aan zee: Noordwijkse Duinen
Vakantiehuizen

Zuid Holland aan zee: Noordwijkse Duinen
Beschrijving

Zwembad, fietsen, zee en strand

Midden in de duinen, langs de kust, aan zee, vindt u Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Noordwijk is de gezelligste kustplaats van Nederland en daarom de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. U kunt er heerlijk uitrusten, maar tegelijkertijd is er genoeg vermaak voor jong en oud.

Op het park kunt u heerlijk zwemmen of zonnen bij het verwarmde buitenzwembad. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van het binnenbad en de indoor speeltuin op Parc du Soleil. Ook zijn er speeltoestellen, jeu de boulesbaan, beachvolleybalveld, tafeltennis, badmintonveld, voetbal- en vollebalveld, schaakbord en een kidsclub. U kunt er fietsen en skelters huren en er is een oplaadpunt. Tegen betaling is er WIFI en een Wasserette. Verder nog een restaurant, Grand Cafť. In de omgeving een golfbaan.

Bij het verkennen van Noordwijk, vanouds een vissersdorp, ziet u dat de gemeente bestaat uit twee kernen;
Noordwijk-Binnen: Wanneer u zich in Noordwijk-Binnen bevindt, zult u gecharmeerd raken van oude gebouwen, kinderkopjes en monumenten. Deze oude kern stamt nog uit de vroegere eeuwen.
Noordwijk aan zee: Noordwijk aan zee is tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats met robuuste duinen en een lange kuststrook.

Vele sfeervolle horecagelegenheden, bezienswaardigheden en authentieke boetiekjes maken Noordwijk een unieke vakantiebestemming. In Noordwijk vindt u onder andere een jachthaven, bowlingcenter, tennisbaan en Space Expo. Verder liggen in de nabije omgeving nog tal van andere dorpjes aan de kust met ieder een eigen sfeer. De bekende bollenvelden staan in het voorjaar weer vol met geurende en kleurende bloemen.

Te doen/bezoeken:
Duinrell (Wassenaar), Keukenhof (Lisse), Madurodam (Den Haag), Vredespaleis (Den Haag), Linnaeushof (Bennebroek), Corpus Experience (Oegsgeest) en Molenmuseum de Valk (Leiden).