Nederland Vakantieparken Zuid Holland aan Zee: 't Zonnepark Noordwijk

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Zuid Holland aan Zee: 't Zonnepark / Noordwijk

Zuid Holland aan Zee: 't Zonnepark

Vuurwerkluw Baby+ Kidsfun 
Plaats: Noordwijk (Zuid Holland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Zuid Holland, Nederland
Zuid Holland aan Zee: 't Zonnepark
Vakantiehuizen

Zuid Holland aan Zee: 't Zonnepark
Beschrijving

Parc du Soleil is een familiepark met een fantastische locatie aan de rand van de duinen, omgeven door veel groen. Het gebied van typische kustplaatsen, tulpen en kaas. Het park bevindt zich in Noordwijk, de gezelligste kustplaats van Nederland. Hier kunt u lekker genieten van streekproducten, een bezoek brengen aan de authentieke boetiekjes dichtbij het strand en volop genieten van de zee.

Op het park is een verwarmd binnenzwembad met kleuter en peuterbad. Ook indoor, een speeltuin en er is een kidsclub. U kunt er fietsen en skelters huren, voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt. Tegen betaling is er WIFI en een wasserette. Verder een restaurant en een Grand Cafť. In de omgeving een golfbaan.

Bij het verkennen van Noordwijk, vanouds een vissersdorp, ziet u dat de gemeente bestaat uit twee kernen;
Noordwijk-Binnen: Wanneer u zich in Noordwijk-Binnen bevindt, zult u gecharmeerd raken van oude gebouwen, kinderkopjes en monumenten. Deze oude kern rust nog uit de vroegere eeuwen.
Noordwijk aan zee: Noordwijk aan zee is tegenwoordig een gezellige en populaire badplaats met robuuste duinen en een lange kuststrook.
Vele sfeervolle horecagelegenheden, bezienswaardigheden en authentieke boetiekjes maken Noordwijk een unieke vakantiebestemming. In Noordwijk vindt u onder andere een jachthaven, bowlingcenter, tennisbaan en Space Expo. Verder liggen in de nabije omgeving nog tal van andere dorpjes aan de kust met ieder een eigen sfeer. De bekende bollenvelden staan in het voorjaar weer vol met geurende en kleurende bloemen.

Te doen/bezoeken:
Duinrell (Wassenaar), Keukenhof (Lisse), Madurodam (Den Haag ), Vredespaleis (Den Haag), Linnaeushof (Bennebroek), Corpus Experience (Oegsgeest) en Molenmuseum de Valk (Leiden).