Frankrijk Vakantieparken Atlantische Kust: L'Etang de Lacanau Lacanau

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Atlantische Kust: L'Etang de Lacanau / Lacanau

Atlantische Kust: L'Etang de Lacanau

Vakantiehuis met Zwembad Wellness Vakantiehuis Golfvakantie 
Plaats: Lacanau (Aquitaine-Côte Atlantique)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Cote Atlantique, Frankrijk
Atlantische Kust: L'Etang de Lacanau
Vakantiehuizen

Atlantische Kust: L'Etang de Lacanau
Beschrijving

Op een perfecte plek aan een groot recreatiemeer (zwemmen, vissen, zeilen) op pakweg 3 km. van de Atlantische zee en strand, op dit kleinschalige, gemoedelijke vakantiepark in het groen (zwembad, wellness) geschakelde houten vakantiehuisjes (38 accommodaties, soms met entree via trap, WIFI).

Elk vakantiehuis heeft z'n eigen terras of dakterras met tuinmeubilair. Op het park een mooi verwarmd zwembad met ligstoelen en een whirlpool. Verder op het park een wellnessruimte met sauna en hamman. Er is een receptie/ontvangstruimte waar desgewesnt ook een ontbijt wordt geserveerd, met ook een broodjesservice en fietsverhuur.

Dit heerlijke relaxte vakantie ligt bijna aan het zandstrand van het meer van Lacanau. Een heel groot recreatiemeer (20km2) net achter de zee met diverse kleine recreatiehaventjes, waar je heerlijk kunt zwemmen, kanoën, waterfietsen, zeilen, surfen, etc. Ook vissers hebben het hier naar hun zin, gezien de grote formaten snoek en baars in het meer! (Ook karpers heb ik begrepen). Het park ligt aan de noordkant van het meer, waar u ook al de enige vakantiehoreca treft (pizza, ijs). Op de fiets bent u zo in Lacanau (3km, casino, bioscoop, golfterreinen) voor alle faciliteiten of in Lacanau Ocan aan zee en 14km. zandstrand! Met perfecte golfen voor de surfers onder u! Fiets u zuidwaarts dan fiets u door prachtige natuurgebieden en komt u langs oesterkwekers, bijv. naar het prachtige bassin d'Arcachon, dat in open verbinding staat met de zee, Le Cap Ferret of La Dune du Pyla. Noord-oost komt u op routes met de trotse kastelen van de Mdoc en hun wijndomeinen!

Zee- en dennelucht vechten om voorrang op dit mooie, nieuwe vakantieparkje onder de dennebomen, geschikt voor waterliefhebbers/watersporters (zwembad, recreatiemeer en zee!), maar ook voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. En natuurlijk kunt u met Bordeau in het achterland nog heel veel Franse cultuur opsnuiven!