Nederland Vakantieparken Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg Schin op Geul

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg / Schin op Geul

Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg

Vuurwerkluw Kidsfun Vakantiehuis met Zwembad 
Plaats: Schin op Geul (Limburg)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Limburg, Nederland
Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg
Vakantiehuizen

Zuid-Limburg: Résidence Valkenburg
Beschrijving

Verwarmd openluchtzwembad in de Limburgse heuvels

Résidence Valkenburg is gelegen in het prachtige heuvellandschap van het gezellige Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gevestigd op een toplocatie in Schin op Geul (vlakbij Valkenburg). Vanaf het park kijkt u uit op de Geulvallei waar u de mooiste fiets- en wandelroutes vindt.

Résidence Valkenburg is een volledig vernieuwd park met vele faciliteiten voor jong en oud zoals een gezellig restaurant in Ibizastyle, een verwarmd buitenzwembad (geopend van 14 april t/m 3 september 2017), kidsclub (8 juli t/m 3 september 2017) en sport-/ speelvelden. Naast deze faciliteiten en de prachtige omgeving zijn er speciaal voor u ook exclusieve eropuitjes geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van het vakantiepark waarbij u kunt genieten van leuke kortingen of mooie arrangementen.

Park faciliteiten:
Wasserette, WIFI (betaald), Wasserette, AED, Restaruat, Bar, Speeltuin, Fietsverhuur, Mountainbike verhuur, Ssport- en Speelvelden (voetbal, basketbal, volleybal), Tafeltennis, Kidsclub, Buiten Zwembad, Kinderbad.

Schin op Geul

Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul (gemeente Valkenburg), een klein schilderachtig dorp in het zuiden van de provincie Limburg. In de Geulvallei, waar u vanaf het park op kijkt, vindt u de mooiste vergezichten en fiets- en wandelroutes. Ook vindt u in de directe omgeving van Schin op Geul u het prachtige, 200ha grote, natuurgebied 'het Gerendal'.

Valkenburg

Op korte afstand van Schin op Geul vindt u Valkenburg, een gezellige stad in Zuid-Limburg waar veel te beleven en te zien is. Valkenburg is n van de grootste toeristische bestemmingen van Limburg, jaarlijks komen er meer dan een miljoen dagjesmensen naar de stad toe. In Valkenburg is dan ook voldoende te beleven voor zowel jong als oud, zoals de beroemde 'Grotten van Valkenburg', kasteelruďnes, gezellige winkeltjes en terrasjes en prachtige fiets- en wandelroutes

Op korte afstand van Résidence Valkenburg vindt u, naast Schin op Geul en Valkenburg, ook de grote plaatsen Luik, Aken en Maastricht.
Jaarlijks worden er in Valkenburg tal van evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kerstmarkt, paardenmarkt, Bokkemert (de grootste markt van Limburg) en natuurlijk de Amstel Gold Race.

Uitstapjes/te doen:
Jump XL Geleen (trampoline springen), Rocca Sport and Adventure, Château st. Gerlach, A Gogo (grotten, kabelbaan, toren, rodelen, etc.), Bowling, Sprookjesbos, Funvalley (overdekte speeltuin), American Cemetry, rondvaart op de Maas, Steenkolenmijn, Pretparkd e Valkenier, Kasteel Hoensbroek, Drielandenpunt Vaals (doolhof), GaiaZOO, etc.

Kerststad en kerstmarkt

an half november t/m de kerstvakantie wordt Valkenburg weer omgetoverd tot 'Kerststad Valkenburg'. Vorig jaar door CNN verkozen tot een van de top 10 kerstbestemmingen van de wereld. Dit mag u niet missen! Vanaf 18 november bruist het in Valkenburg weer van de kerstactiviteiten! In deze periode is Valkenburg gehuld in betoverend mooie sferen met overal kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Kerst in Valkenburg mag u niet missen, boek daarom vandaag nog uw verblijf op Rsidence Valkenburg en mis niets van de gezelligste tijd van het jaar. Wat Kerststad Valkenburg zo bijzonder maakt om in de top 10 kerstbestemmingen van de wereld te komen is dat zowel bovengronds als ondergronds kerst wordt gevierd. De Gemeentegrot is de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa! De prachtige lange gangen nodigen u uit om urenlang te genieten van prachtige decors met mooie kerst- en cadeauartikelen. Bovengronds mag de Christmas Parade niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Kerststad Valkenburg, deze prachtige parade van praalwagens en dansers in mooie kostuums door het centrum van Valkenburg wordt maar liefst iedere week twee keer georganiseerd. Uiteraard is dit nog lang niet het enige wat Kerststad Valkenburg zo beroemd maakt. Tijdens de Route dAmuse maakt u een culinaire wandeling langs de beste restaurant van Valkenburg. Wist u al dat Europas grootste zingende kerstboom ook nog eens in Valkenburg staat? Naast een plekje in de top 10 kerstbestemmingen van de wereld is de kerstmarkt in Valkenburg vorig jaar uitgeroepen tot beste kerstmarkt van Europa! Vergeet niet uw overnachting te boeken bij Rsidence Valkenburg, voor dat u het weet is de gezelligste tijd van het jaar alweer voorbij!