Frankrijk Vakantieparken Alpen en Provence: Les Terrasses d'Isola Isola 2000

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Alpen en Provence: Les Terrasses d'Isola / Isola 2000

Alpen en Provence: Les Terrasses d'Isola

Wellness Vakantiehuis Wintersport Baby+ 
Plaats: Isola 2000 (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Alpen en Provence: Les Terrasses d'Isola
Vakantiehuizen

Alpen en Provence: Les Terrasses d'Isola
Beschrijving

Op anderhalf uur van Nice en de CŰte d'Azur vindt u in alle rust op het hoogste puntje van de Zuidelijke Alpen op de grens met ItaliŽ deze luxe sport-residentie. Behalve een groot verwarmd indoor zwembad biedt de residentie ook een 200m≤ grote relaxation area, met wellness faciliteiten en een Mountain Corner, voor het organiseren uw outdoor activiteiten.

In de residentie prachtige sfeervolle moderen appartementen met balkon. Bedlinnen wordt voorzien en komt u met een klein kind dat maakt u gratis gebruik van de complete babykit (van bedje tot badje, aankleedkussen etc.). Zwembad en wellness (hamman, jacuzzi) zijn gratis. Voor lagere school kinderen is er een kidsclub. U kunt uw stokbroodje en croissants bestellen, maar u kunt ter plaatse ook ontbijten of zelf gebruik maken van hotelservice. Verder kunt u hier electrische fietsen huren.

U bevindt zich tussen twee nationale parken, Parc du Mercantour en de l'Argentera. Natuurliefhebbers en wandelaars komen hier aan hun trekken. De twee parken bezitten een prachtige flora en flora: niet minder dan 2.000 planten, waarvan 200 zeldzame, 6.300 gemzen, 1.200 moeflons, 300 steenbokken...