Nederland Vakantieparken Friesland aan het Water Natuurlijk! Terkaple

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Friesland aan het Water Natuurlijk! / Terkaple

..
4 Faciliteit

Friesland aan het Water Natuurlijk!

Visvakantie Vuurwerkluw Recreatieplas 
Plaats: Terkaple (Friesland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Friesland, Nederland
Friesland aan het Water Natuurlijk!
Vakantiehuizen

Friesland aan het Water Natuurlijk!
Beschrijving

Middenin de regio De Friese Meren, vindt u dit rustig/landelijk gelegen waterparkje met chalets en villa's.

Alle vakantiewoningen kijken uit op het water. Vanaf het overdekte terras en natuurlijk vanuit de tuin/ligweide met eigen aanlegstek, zwemtrap, visstek.

Bij het parkje bevindt zich een gezellig (terras)cafť-restaurant dat zich richt op de parkgasten, bezoekers van de passantenhaven (tevens verzorging van boot-/fietsverhuur) en toeristen die deze fraaie plek al toerend te fiets/motor/auto (Elfstedentocht) aandoen.

Hoewel de sportvisser hier niet van z'n vakantieplekje afhoeft, lonkt de omgeving. De aantrekkingskracht van de Friese Meren spreekt immers voor zich. Het parkje bevindt zich oostelijk van het Sneeker Meer en aangrenzende plassen. Sneek zelf, aan de overkant, ligt op zo'n 17km en is toeristisch (Water Toren, Sneekweek, SkŻtsjesilen) een begrip en u vindt er volop horeca, winkels enz. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u goed in het meer naburige Akkrum terecht. U bent hier in de streek van de kinderboekenserie De Kameleon! Bezoek Kameleondorp Terherne eens! Voor de liefhebbers van dergelijke nostalgie is er in Ouwsterhaule het Nationaal Openbaarvervoermuseum. Even terug naar 'toen geluk nog heel gewoon was'... Daar is vakantie voor toch!?

Rookvrije woningen op een vuurwerkluwe plek. Per woning zijn max. 2 huisdieren toegestaan. Rond de jaarwisseling wordt er in de regio wel met carbid geschoten maar in het verleden werd hier op het park geen hinder van ondervonden. Vanwege het openwater achten we dit park niet geschikt voor keine kinderen.