Nederland Vakantieparken Buitengoed De Leistert Roggel

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Buitengoed De Leistert / Roggel

..
4 Faciliteit

Buitengoed De Leistert

Kidsfun Vakantiehuis met Zwembad Wellness Vakantiehuis 
Plaats: Roggel (Limburg)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Limburg, Nederland
Buitengoed De Leistert
Vakantiehuizen

Buitengoed De Leistert
Beschrijving

Met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows is Buitenhof de Leistert een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg! En zeker het vakantieaprk waar het meeste te doen is!

Onder een dicht begroeid bladerdak is een groepje ontdekkingsreizigers gestrand. Ze hebben de grillen van de jungle overleefd en in de loop der jaren stichtten zij hier een jungledorpje. Nu de dorpjes zijn verlaten liggen ze klaar om door jou ontdekt te worden. Wie gaat er mee op ontdekkingsreis door de jungle?!

Oneindig veel watervertier! Het zonnetje staat hoog aan de Hemel en die zorgt voor een aangenaam temperatuurtje. Je hebt het vakantiegevoel al goed te pakken! Waterpret is op zulke momenten onmisbaar, en dat hebben we bij de Leistert goed begrepen. Binnen of buiten, in chloor- of natuurwater, actief of lekker chill. Bij de Leistert vind je gegarandeerd de verkoeling en waterfun die je zoekt! Ontdek onze bijzondere natuurlijke waterspeeltuin, dein mee op de golven van het buitenbad en zoek bij minder mooi weer de warmte van het subtropisch zwembad op. Plonsen maar!

Lekker eten hoort bij vakantie! Stel je dit even voor... Het zonnetje schijnt en je geniet op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn en een proefplankje bomvol met lekkernijen terwijl je partner lachend naar de spelende kids kijkt en nipt aan een lokaal speciaalbiertje. Een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren... dat is vakantie! Smaakvol eten hoort bij een geslaagde vakantie. Op een terrasje, in een sfeervol restaurant of in de good-old snackbar, aan jou de keuze! Alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert. De overdekte Plaza is het bruisend hart van Recreatiepark de Leistert. D plek waar horeca, sport en spel, recreatie-activiteiten en horeca elkaar ontmoeten. Regen of zonneschijn, je vindt hier altijd een lekker plekje! Op en grenzend aan de Plaza vind je o.a. een restaurant met terras, indoor-speeltoestel, bowlingbanen, supermarkt, sportcaf en het Klushuis.