Frankrijk Vakantieparken Provence: Les 4 Soleils Bonnieux

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Provence: Les 4 Soleils / Bonnieux

..
4 Faciliteit

Provence: Les 4 Soleils

Vakantiehuis met Zwembad Baby+ 
Plaats: Bonnieux (Provence & Côte d`Azur)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Provence, Frankrijk
Provence: Les 4 Soleils
Vakantiehuizen

Provence: Les 4 Soleils
Beschrijving

Prachtige residentie met zwembad in het hart van de Luberon, het beschermde natuurgebied van de Vaucluse en misschien wel het mooiste stukje Frankrijk! U bevindt zich echt op een toeristische toplocatie, zonder de daarbij behorende drukte! Aan de ene zijde de beroemde historische Pausenstad Avignon, waar zomers Europa's mooiste theater en muziekfestival wordt gehouden, een beetje verder door Nimes, Uzes en de Pont du Gard.
Naar het noorden de Mont Ventoux, naar het oosten het Lac de St. Croix en Gorges du Verdon.
Op een uurtje rijden zuidwaarts het genot van een dagje aan de Middellandse zee, aan de Côte d'Azur. Keert u 's avonds gewoon weer terug naar de rust en het natuurschoon van de Luberon. Want u hoeft niet echt ver op pad.

Op het park uw zwembad en een speeltuin voor de kids, een receptie voor de broodjesservice en een wasserette., Op 5 autominuten het magniefieke bergdorp Bonnieux met alle faciliteiten (supermarkt, bank, toeristeninfo) en gezellige en uitgebreide horeca. De vijf mooiste dorpen van Frankrijk liggen dicht bij. Bezoek tenminste Gordes, Roussilion en Ménerbe, de abdij van Sénanque en de bories woningen. Het roodgekleurde bosrijke bergmassief nodigt uit tot wandelen of huur een kano om bijv. de rivier de Sorgue te verkennen! De residence grenst aan het fietspad van Forcalquier naar Cavaillon. Dit fietspad loopt grotendeels met het spoor mee en is relatief vlak. Een leuk tochtje met aan beide zijden een mooie eindbestemming.
Gezien de vele kersenbloesem en de milde temperaturen is het ook een prachtige voorjaarsbestemming. U dacht aan het najaar? Ook in de Luberon is dat de tijd van de druiven en de wijn. De Côtes de Luberon worden ingedeeld bij het Rhône gebied en produceert zowel (donker)rode (Syrah, grenache) wijn als rosé en witte. Het najaar is de een prachtige tijd om een of meerdere wijnhuizen te bezoeken!