Nederland Vakantieparken Recreatiepark Wiringerlant Hippolytushoef

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland Recreatiepark Wiringerlant / Hippolytushoef

Recreatiepark Wiringerlant

Plaats: Hippolytushoef (Noord Holland)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Noord Holland, Nederland
Recreatiepark Wiringerlant
Vakantiehuizen

Recreatiepark Wiringerlant
Beschrijving

Vlak achter de dijk bij de Waddenzee, ver weg van alle drukte vindt u vakantiepark Wiringherlant met de sfeer van vroeger en de eisen van nu. U waant zich in een klassiek vissersdorpje met een pittoreske uitstraling. Rust, ruimte en genieten zijn hier de sleutelwoorden. Het vakantiepark biedt diverse horeca- en wellnessfaciliteiten, een speeltuin en een kinderboerderij.

U heeft de keuze uit diverse vrijstaande villa's, appartementen, bungalows, chalets en zelfs een heus vissershuisje. Deze liggen direct achter de dijk bij de Waddenzee.

Kinderstoel en kinderbed inclusief of tegen tarief (zie individuele presentatie). Draadloos internet (T/aanvragen bij de receptie).

Op het vakantiepark een receptie met een kleine winkel en een gezellig restaurant met een Oudhollandse bar, een snackhuis en twee terrassen. Naast het restaurant een speeltuin met speeltoestellen, tafeltennistafel, een grote airtrampoline en verderop een voetbalveldje.

Naast het park is een leuke dierenweide en in de zomer een groot maisdoolhof. Bovendien worden er tijdens het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd zoals wadlopen, vossenjacht, boerengolf en zeskamp. Op het terrein is ook een Sauna en Wellnesscenter te vinden.

Op het voormalige eiland Wieringen is de eilandcultuur nog volop waarneembaar. Dit kunt u perfect te voet of op de fiets ontdekken.

Een prachtig glooiend landschap, waar de oeroude dorpjes en afgelegen boerderijen u een mooi beeld geven van hoe het vroeger op Wieringen geweest moet zijn. Dat Wieringen ooit een eiland is geweest merkt u ook aan de nog vele aanwezige wateren zoals de Waddenzee, het Wieringer Randkanaal, IJsselmeer en het Amstelmeer. Laatgenoemde is erg populair onder wind- en kitesurfers en er zijn diverse recreatiestranden.

De aangrenzende Waddenzee zorgt voor een regelmatig bezoek van diverse vogels zoals wulpen, rosse grutto's, scholeksters, zwarte ruiters en tureluurs.

Met laag water zoeken zij op het wad hun voedsel bij elkaar. Met hoogwater zoeken zij hun toevlucht net achter de dijk of op ťťn van de naastgelegen kwelders.

Op het voormalige eiland Wieringen is de eilandcultuur nog volop waarneembaar. Dit kunt u perfect te voet of op de fiets ontdekken. Een prachtig glooiend landschap, waar de oeroude dorpjes en afgelegen boerderijen u een mooi beeld geven van hoe het vroeger op Wieringen geweest moet zijn.

Dat Wieringen ooit een eiland is geweest merkt u ook aan de nog vele aanwezige wateren zoals de Waddenzee, het Wieringer Randkanaal, IJsselmeer en het Amstelmeer. Laatgenoemde is erg populair onder wind- en kitesurfers en er zijn diverse recreatiestranden.

Tevens is het mogelijk om te sportvissen op shol, bot, makreel en diverse andere zoutwatervissoorten. Bij eb valt het wad droog en is er de mogelijkheid om te wadlopen. U zult versteld staan wat er allemaal op het wad woont.Op enkele km. ligt het Robbenoordbos waar het heerlijk wandelen is over de kronkelige paadjes en tussen de vele slootjes en boomsoorten.