Oostenrijk Wintersport presentatie Helmreich Sankt Gallenkirch

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Oostenrijk Helmreich / Sankt Gallenkirch

Helmreich

Wintersport 
Plaats: Sankt Gallenkirch (Vorarlberg)
Type: Wintersport presentatie
Huisdier: 1
Regioinformatie:Vorarlberg, Oostenrijk
Helmreich
Vakantiehuizen

Helmreich
Beschrijving

Traditionele ruime gezinsappartementen net buiten het dorp. Super praktisch als u met meerdere gezinnen samen, maar toch apart vakantie wilt vieren. Perfect in het dal gelegen met toegang tot zowel het skigebied silvretta Nova als het Hochjoch.
St. Gallenkirch ligt aan de voet van een aantal bergkentens. Gortipohl hoort bij de gemeente St. galklenkirch dus daarom st. Gallenkirch-Gortipohl. Ook hier ligt de prijs lager dan skigebieden van dezelfde grootte. Ook hier heeft het dorp haar gewone uitstraling behouden Aan weerszijden liggen er skiliften maar deze liggen niet op loopafstand dus zal de skibus gebruikt moeten worden. Aan de westelijke kant van St.Gallenkirch loopt een cabine baan. Op 1650meter is er een station en een sneeuwzekere oefenlift voor de beginners. Vanaf hier zijn er een aantal sleep en stoeltjes liften die naar blauwe en rode pistes lijden. Snowboarders zijn natuurlijk overal welkom er is een 100 meter lange halfpipe en een snowboardschool. Voor de langlaufers zijn er verschillende loipes die variëren van eenvoudig tot zwaar. Gortipohl ligt gunstig voor langlaufers. St.Gallenkirch heeft 12 kilometer wandelpaden. Vanuit het dorp gaat een leuke route die bergafwaarts gaat en daarna weer omhoog gaat.