Nederland Vakantieparken De Kraaijenbergse Plassen Linden

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Nederland De Kraaijenbergse Plassen / Linden

De Kraaijenbergse Plassen

Golfvakantie Fun and Action Nabij recreatiewater 
Plaats: Linden (Noord Brabant)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Noord Brabant, Nederland
De Kraaijenbergse Plassen
Vakantiehuizen

De Kraaijenbergse Plassen
Beschrijving

Op het drie provinciŽn punt, Gelderland, Noord Brabant en Limburg, Resort De Kraaijenbergse Plassen. Het gloednieuwe resort In het Land van Cuijk is nog in ontwikkeling en heeft van alles wat een vakantievierend gezin wenst: zwemwater en natuurwater direct bij het resort en groot water in de vorm van de Maas ook op korte afstand. Bovendien heeft het vakantiepark een open vaarverbinding met de Maas. Het vakantiepark is dus ook per boot bereikbaar. Ideaal voor watersporters, vissers, maar ook uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Geniet van het strand aan De Kraaijenbergse Plassen of van de prachtige natuur in de omgeving van het vakantiepark. Beleef natuurrijk landschap rondom dit gloednieuwe vakantiepark.

Resort De Kraaijenbergse Plassen is ťťn van onze vakantieparken in Brabant. Daarnaast is de omgeving bosrijk en kent de streek met het befaamde Maasheggenlandschap en de Maasdijken onvervalste landschapsparels. Forten, kastelen en vestingen kleuren de regio verder in, waarbij de historie vaak verder teruggaat dan elders in Nederland. Ga op zoek naar sporen van het Romeinse verleden en breng een bezoek aan unieke locaties. De oudste stad van Nederland Nijmegen ligt dichtbij.

Vakantiewoningen aan het water
Op vakantiepark De Kraaijenbergse Plassen kun je vakantiehuizen huren direct aan het water! Maar niet al onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat, neem dan contact met ons op, zodat je deze vakantiewoningen met voorkeur kunt boeken.

Bouwwerkzaamheden.
Resort De Kraaijenbergse Plassen is een nieuw vakantiepark in ontwikkeling. Hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.