Italië Landgoederen Fattoria Paterno San Gimignano

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Italië Fattoria Paterno / San Gimignano

Fattoria Paterno

Aantal personen: Aantal personen: 23
Vakantiehuis met Zwembad Mo(nu)ments: karakteristiek vakantiehuis Kidsfun 
Plaats: San Gimignano (Toscane)
Type: Landgoederen
Huisdier: 1
Regioinformatie:Toscane, Italie
Fattoria Paterno
Vakantiehuizen

Fattoria Paterno
Beschrijving

Deze bijzonder charmante agriturismo vind je in de heuvels rondom misschien wel het meest bijzondere stadje van de Chianti regio, San Gimignano. Bekijk gerust per appartemente de binnenfoto's en je ontdekt dat het landgoed met liefde voor de historie is gerestaureerd, met behoud van de oude elementen, prima geintegreerd met het nodige moderne comfort. Het maakt het gelijk een prachtige romantische bestemming! De omringende wijngaarden en olijfbomen met het uitzicht op het Middeleeuwse San Gimignano (Medieval Manhattan!) met z'n twee torens voegt daar alleen maar aan toe. San Gimignano ligt op slechts 2 kilometer!

Alle 7 appartementen hebben hun eigen ingang en hun eigen privé tuingedeelte en/of terras met tuinmeubilair, zodat u altijd heerlijk buiten kunt lunchen of dineren. Verschillen de appartementen hebben voor de koudere avonden in het voor- of naseizoen een open haard! Natuurlijk heeft u uw eigen parkeerplaats en geniet u van het gemeenschappelijke zoute zwembad (7x14m., 1,40 diep) en het speeltuintje met glijbaan en tafeltennis.

Prima uitvalsbasis voor bezoeken aan bijvoorbeeld Volterra, en Monteriggioni om de hoek en op ongeveer een uur van de grote highlights zoals Florence, Sienna en Pisa. Maar het mooiste stadje ziet u dagelijk liggen, San Gimignano!

De eigenaar van de Fattoria heeft 7km. verderop een Podere, waar u terecht kunt voor een locale Toscaanse lunch of diner (reserveren!) in een prachtige historische setting. Hier kunt u desgewenst ook deelnemen aan een Toscaanse kookklas (min. 6 deelnemers) en de boerderijproducten kopen (wijn, olie, pasta, grappa, honing).