Frankrijk Vakantieparken Castelwood Biron

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

Castelwood

Baby+ Rolstoeltoegankelijk Wandelvakantie 
Plaats: Biron (Dordogne)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Dordogne, Frankrijk
Castelwood
Vakantiehuizen

Castelwood
Beschrijving

Verstopt in de natuur, maar niet afgelegen!

Dat is juist het mooie van ons vakantiepark: verstopt in de natuur, genieten van de rust en stilte van het bos en tegelijkertijd genieten van alle essentiele diensten. Voor boodschappen is er een leuke en originele kruidenierswinkel in Biron die ook kleine maaltijden serveert voor de lunch of gewoon voor een kopje koffie of ijsje. Op 10 minuten rijden is er een supermarkt voor uitgebreidere boodschappen, compleet met benzinestation. Indien nodig, is er een arts op 8 km afstand.

Een park met chalets, een zwembad in het centrum

Het zwembad is toegankelijk voor alle huurders van de chalets. Zodoende deelt u alleen met andere gasten en niet met mensen van buitenaf. Ligstoelen en parasols zorgen voor een heerlijk moment om te luieren. Vakantie is ook gewoon niets doen, gewoon genieten. Voor uw gemoedsrust zijn er toiletten in de buurt. We bieden ook een keer per week nachtzwemmen aan tot grote vreugde van de kinderen.
Voor uw vakantie in de Dordogne, in het laagseizoen, is het zwembad verwarmd U kunt al vanaf het begin van het seizoen, begin april, genieten van het zwembad: het is verwarmd, beschut door een koepel, en fijn bij alle weersomstandigheden en alle temperaturen. Wanneer het weer het toelaat, wordt de koepel verwijderd en wordt het een openlucht zwembad.
Een zwembad voor jong en oud. Behalve het zwembad voor volwassenen en jongeren, is er een peuterbad voor de kleintjes. Met de kleine glijbaan en een regenwoud douche voor waterspelen, zal het moeilijk zijn om ze uit het peuterbad te halen! Zodoende kan het hele gezin samen zijn voor een heerlijk momentje ontspanning. Geniet van uw vakantiehuis in de Dordogne waar een verwarmd zwembad u verwelkomt na een fijne wandeling, of gewoon om niets te doen.

Vakantie met wandelen als thema

Sinds wij al een lange tijd in de Dordogne wonen, kennen we de regio goed. Wij hebben heel veel wandelpaden ontdekt, met een mengelmoes van natuur, middeleeuwse stadjes, oude kerkjes, bos of beek. We kunnen u adviseren op basis van uw wensen en uw mogelijkheden, zodat wij met u ons enthousiasme kunnen delen voor de lokale natuur, fauna en flora.
Enkele wandelroutes rondom het domein.
U vindt wandelpaden aan de voet van uw vakantieverblijf of op een paar kilometer afstand. We kennen veel andere circuits: de regio zit vol met verrassingen! We zullen ze graag met u delen. Wij hebben ook een programma gemaakt om je elke dag een nieuwe plek te laten ontdekken: gemiddeld 18 km lopen per dag, met weinig hoogteverschil en matige inspanningen.

De Dordogne, ideaal voor een gezinsvakantie

Het departement Dordogne heeft veel geheimen en geen enkele dag is hetzelfde. Uw kinderen zullen de prehistorische schatten en de middeleeuwse kastelen prachtig vinden, ze zullen genieten van de straatmarkten en van oude vestigstadjes bezoeken. Door hun ogen kunt u uw kinderziel terug vinden en weer van n ding dromen: ridder of prinses spelen!

Geniet van de natuur

De Périgord streek heeft eveneens een prachtige natuur die ook bevorderlijk is voor allerlei amusante activiteiten voor uw kinderen. U kunt kanoën op de Dordogne of de Vézère, rivieren, zwemmen in nabijgelegen meren of een wandeling maken.
Op 5 minuten afstand van het domein kunt u met een boomklimparcours een origineel avontuur beleven door een beetje de hoogte in te gaan! U vindt er ook een mooi en natuurlijk meer om in te zwemmen, een originele midgetgolf, een speeltuin voor kinderen en een parcours voor peuters.

De mooiste plekken van de Dordogne vallei

Als u voor de Dordogne kiest, dan kiest u voor een stap terug in de tijd. De regio staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en bezit meer dan duizend kastelen. U kunt prehistorische plaatsen zoals La Roque Saint-Christophe bezoeken, of Les Eyzies en La Roque Gageac, of op een echt avontuur gaan in de Gouffre van Proumeyssac, en iets verderop die van Padirac. U waant zich in de Middeleeuwse geschiedenis in de versterkte steden van Sarlat, Belvès of Monpazier, of als pelgrim in de beroemde heilige stad Rocamadour. De mooiste kastelen van de regio, zoals Beynac, Castelnaud en Milandes maken ook deel uit van de rijkdom van de Dordogne. En voor een prachtige wandeling hebben de tuinen van Marqueyssac en Eyrignac geen weerga.