Duitsland Vakantieparken Wilsumer Berge Wilsum

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Duitsland Wilsumer Berge / Wilsum

Wilsumer Berge

Kidsfun 
Plaats: Wilsum (Nedersaksen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: Niet toegestaan
Regioinformatie:Duitsland
Wilsumer Berge
Vakantiehuizen

Wilsumer Berge
Beschrijving

Bij Nederlanders populair vakantiepark met aantrekkelijke recreatieplas bij de Duitse plaatsjes Uelsen en Wilsum, op slechts 4 kilometer van de Nederlandse grens, in de bosrijke omgeving van het graafschap Bentheim.

Het licht glooiende landschap biedt veel mogelijkheden om uitgebreid te wandelen en te fietsen. Het park is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor natuurliefhebbers. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen. Bij de receptie kunt u informatie krijgen over fiets- en wandelroutes. Profiteer van het beste van 2 landen: Tierpark Nordhorn of Wildlands Emmen, Plopsa Coevorden of Moviepark Bottrop. Kuurstadje Bad Bentheim of authentiek Oud-Ootmarssum enz. enz.

Algemeen/samenvattend: op Wilsumer Berge, omgeven door bomen, weiden en velden. Aan de rand van de plaats, 3 km van het centrum van Wilsum, 3 km van het centrum van Uelsen (24 km van Nordhorn, 25 km van Wietmarschen, 29 km van Almelo), rustige, zonnige ligging op een heuvel, 5 m van de bosrand, 500 m van het meer. Voor medegebruik: tafeltennis, volleybal, kinderspeelplaats (glijbaan, schommel, zandbak). Voor alleengebruik: tuin 20 m2 (omheind) met bloemen. In het complex: restaurant, bar, ontbijtruimte, salon, bistro met TV, internetaansluiting, kiosk, fietsverhuur. Parkeerplaats (voor 2 auto's) bij het huis. Winkel 5 km, levensmiddelenwinkel 5 km, supermarkt 5 km, restaurant, caf 300 m, zandstrand, meer (zwemmen) 500 m. Kinderspeelplaats 300 m. Bezienswaardigheden Schonevelds Wassermhle Wilsum, Itterbecker Heide, Kirche Sankt Wehrenfried, Dierentuin Tierpark Nordhorn. Meppen 40 km. Lingen (Ems) 42 km. Zwolle (NL) 62 km.