Frankrijk Vakantieparken Les Villa de la Baie Le Crotoy

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Les Villa de la Baie / Le Crotoy

Les Villa de la Baie

Strandvakantie Vakantiehuis met Zwembad Wandelvakantie 
Plaats: Le Crotoy (Picardie)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Picardie, Frankrijk
Les Villa de la Baie
Vakantiehuizen

Les Villa de la Baie
Beschrijving

Aan de rand van Le Crotoy in de baai van de Somme ons vakantiepark aan zee met mooie moderne maisonettes (geschakelde vakantiehuisjes op 2 verdiepingen) voor 2 tot maar liefst 8 personen. Op het vakantiepark een overdekt zwembad. En u wandelt zo naar het strand!

De baai van de Somme is allereerst bekend vanwege haar natuur. Bij eb valt de baai deels droog en maakt het een perfecte voederplaats voor heeeel veeel vogels! Maar ook de zeehonden maken gebruik van de ruimte die het biedt om even te zonnen. Langs de kust volop wandelmogelijkheden. In het achterland volop meren, waar u vooral als vogelaar biezonder aan uw trekken komt. Bezoek als wandelaar, natuurliefhebber of vogelaar in ieder geval het Parc du Marquenterre.

Vanuit het toeristische treintje dat vertrekt vanuit Le Crotoy krijgt u een goed beeld van de baai en zijn natuur. De trein gaat helemaal door naar de overkant, naar Valery sur Somme en Cayeux sur Mer op de kliffen!
Wandelaars wandelen ook om het Bassin de Chasse du Crotoy. Fietsers maken gebruik van de Vélomaritime, een (grotendeels) fietspad langs de kustlijn. Vissers kunnen op vele plaatsen terecht (bijv. étang de Peche du Crotoy), verder naturlijk zeilen en surfen, crotoy heeft een vissers en plezierhaven. Voor ruiters zijn er uitgezette buitenritten te maken!

Verder?
Parc Ornithologique du Marquenterre
Maison de l'Oiseau
Chemin de Fer de la Baie de Somme
Abbaye et les jardins de Valloires
Château fort de Rambures
Grottes de Naours
Bois de Cise
Balade du Bout des Crocs
Boulogne sur Mer
Amiens
Dieppe