Frankrijk Vakantieparken Spa en Wellness Resort du Plessis Richelieu

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Spa en Wellness Resort du Plessis / Richelieu

Spa en Wellness Resort du Plessis

Plaats: Richelieu (Loire)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Loire, Frankrijk
Spa en Wellness Resort du Plessis
Vakantiehuizen

Spa en Wellness Resort du Plessis
Beschrijving

Ecologisch wellness resort in de Loire, verantwoorde luxe!

Op een 4 ha groot bebost park vindt u 18 houten huizen, gegroepeerd om de centrale faciliteiten, zoals de Spa Wellness (T, 230m≤), het zwembad met separaat kinderbad en het restaurant. In de ecologische huizen bevinden zich vier type appartementen, gelijkvloers of op de 1e verd. (via trap buitenom).

Op het park is een mooi restaurant en een riant wellness center (320m, T)(sauna, turks stoombad, whirpool, solarium, diverse massages en schoonheidsbehandelingen mogelijk). Verder mogelijkheden voor jeu de boule, beachvolleybal en badminton (materiaal beschikbaar bij receptie) en speeltoestellen.

Het prachtige parc de Richelieu leent zich voor wandelen, fietsen en varen. U kunt ter plaatse fietsen en kano's huren. In de zomer is er op het park voor de kleintjes een kids club.

Natuurlijk leent de omgeving zich prima voor het ontdekken van kastelen en tuinen, maar er is nog veel meer. Zo kunt u naast fietsen, wandelen en paardrijden in de omgeving ook goed vissen (visvijvers Richelieu, Jaulnay, Luz). Golfen doet u in Roiff, tennissen in Richelieu, midgetgolf in Luz. Verder is er een avonturenpark in St. Benoit, een aquarium in Loudun, dierentuin in Dou la Fontaine en natuurlijk attractiepark Futuroscope in Poitiers.