Verhuurders Informatie

Promoten via OUT! - Contract - Procedure Voordelen
Professionele IT-Oplossingen - Aanmelden - Inlog - FAQ - Over ons

Verhuurderspagina

Zie hier een samenvatting van alle links op deze website t.b.v. de informatievoorziening aan (potentiŽle) verhuurders bij OUT! Travel.

Inloggen als eigenaar

Middels de link op de inlogpagina voor verhuurders hebben bestaande verhuurders bij OUT! de mogelijkheid om hun account te beheren (reserveringsplanning, presentaties, statitieken/prestaties enz.).

Promotie

Op Promoten via OUT! leest U over de diverse promotiemogelijkheden in een samenwerking met OUT! Travel. U vindt hier informatie over promotie voor uw vakantiehuis op deze website, in ons full colour vakantiegids en informatie over onze internetmarketing.

Zekerheden en Voorwaarden

OUT! Travel verhuurt onder de voorwaarden van de ANVR en SGR. Dit geeft de klant, maar ook u als verhuurder, bepaalde zekerheden. Het stelt ook bepaalde voorwaarden aan onze samenwerking. Meer hierover leest u via Uw samenwerkingscontract.

Door Uw aansluiting bij een ANVR-organisatie benadrukt U ook Uw eigen professionele marktbenadering. Een benadering waarbij Uw gasten er van uit kunnen gaan dat U aan de geldende regelgeving en vergunningenplicht voldoet en dat U op een duurzame wijze onderneemt. Vanuit de ANVR neemt de aandacht voor duurzaamheid een steeds belangrijkere rol in bij de produktontwikkeling en woningselektie door OUT!. OUT! is bijv. verplicht een gecertificeerde milieucoŲrdinator (PMZ-certificaat) aan te stellen en vanuit een getoetst milieubeleidsplan te werken. Een plan boordevol tips voor de milieubewuste verhuurder. Tips voor duurzaam ondernemen op een bovendien commercieel interessante wijze. Vanuit het Milieubeleidsprogramma worden bovendien projecten opgestart welke tot duurzame oplossingen voor specifieke verhuursproblemen moeten leiden.

Werkwijze

Hoe sluit u een overeenkomst af met OUT! Travel? Hoe komen de reserveringen tot stand en hoe beheert u de reserveringsplanning? Meer informatie vindt u via Aanmeldprocedure en dagelijkse gang van zaken.

Voordelen en extra's

We zetten de belangrijkste voordelen van een samenwerking met OUT! Travel nog eens op een rij via Voordelen samengevat.

Professionele verhuurders

Ook bungalowparken, touroperators en agentschappen kunnen op maat zaken doen met OUT! Travel! Meer informatie via Voor de professionele aanbieder/ IT-opties.

Aanmelden

Via de pagina Aanmelden kunt U zich bijvoorbeeld aanmelden voor onze nieuwsbrief (Ik wil Gast&Zeker ook (gratis!) ontvangen), onze algemene voorwaarden downloaden, of vrijblijvend een samenwerkingsvoorstel aanvragen.

Veelgestelde aanvragen

De meest gestelde vragen door verhuurders vindt u via FAQ's van aanbieders.

Wie zijn wij

Natuurlijk wilt U eerst graag weten met wie U zaken doet. Daarom stellen wij ons op Wie zijn wij graag persoonlijk aan U voor.

Informatie aan gasten, Affiliateprogramma, Jobs en Pers.

Blijft U graag breder op de hoogte van de aktiviteiten van OUT! Travel? Kijk eens hoe wij onze woningen presenteren en wat wij onze Huren aan informatie en service bieden.

Een belangrijke schakel in de marketing van de OUT!-vakantiehuizen is ons Affiliate Informatie. Tot slot vestigen wij graag Uw aandacht op onze vacatures onder Jobs/Medewerkersinlog, onze IT-projecten van OUT! en de berichten die er over OUT! in de Pers zijn verschenen. Zie hier een overzicht van diverse mediaberichten, interessant voor zowel huurders als verhuurders van vakantiehuizen.

Promoten via OUT! - Contract - Procedure Voordelen
Professionele IT-Oplossingen - Aanmelden - Inlog - FAQ - Over ons