Home / Disclaimer

Disclaimer

ANVR-INTERNETGEDRAGSCODE

Verantwoordelijk voor deze website

Deze website www.outvakantiehuizen.nl is een website van OUT! Vakantiehuizen V.O.F., Molenwieken 2c, 5461 KG Veghel ingeschreven in het handelsregister te 's-Hertogenbosch onder nummer 17112522. Ten aanzien van bijdragen in woord en beeld aan de inhoud van deze website door derden, verklaren deze daartoe gerechtigd te zijn en OUT! Vakantiehuizen te vrijwaren van aanspraken door overige rechthebbenden.

De ANVR-Internetgedragscode

Deze website voldoet aan de ANVR-Internetgedragscode (R)(C). Deze gedragscode is op 1 januari 2003 ingevoerd met als doel er voor te zorgen dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van het ANVR-deelnemerschap ook voor boekingen via internet optimaal gewaarborgd is. In overeenstemming met deze code is deze website vanuit consumentenoogpunt beoordeeld en wordt deze site periodiek zonder medeweten van OUT! getoetst. OUT! is verplicht om noodzakelijk geachte wijzigingen door te voeren. Bezoekers van deze site kunnen derhalve uitgaan van duidelijke en complete vakantiehuisbeschrijvingen en een helder zoek- en boekproces onder de voorwaarden, zekerheden en garanties van ANVR en SGR. Meer informatie vindt U onder de home-page menu-optie 'Gasten' ('Handleiding' en 'Garantie en meer')

Privacy

OUT! houdt Uw persoonsgevens bij conform de Wet Persoonsregistratie. Daaruitvoortvloeiende zijn de OUT!-bestanden onder nummer P-0020543 aangemeld bij de Registratiekamer. Het (sub)doel van de persoonsregistratie van OUT! binnen de directmarketingsector, gehouden (mede) ten behoeve van de directmarketingactiviteiten, is (mede) het beheren van, het kunnen beschikken over en het verstrekken aan of het verwerken ten behoeve van derden van persoonsgegevens, noodzakelijk voor een verantwoorde uitoefening van de commerciŽle en administratieve bedrijfsvoering. Zie ook de aanvullende bepalingen op de OUT!-voorwaarden voor het gebruik door OUT! en de procedure bij bezwaren. Via 'Mijn OUT!' verkrijgt U inzage in Uw door ons gevoerde persoonsgegegevens en kunt aangeven al dan niet van ons en/of onze partners promotiemateriaal te willen ontvangen. Na Uw bezwaar ontvangt U op Uw (emai)adres uitsluitend aan Uw boeking gerelateerde berichten (reserveringsbevestigingen, nota's, betalingsbevestigingen, reisbescheiden, klacht-/tevredenheidsformulier). Zie ook homepagemenu-optie 'Gasten' ('Handleiding').

Gebruik cookies

Wanneer U deze website bereikt via een van onze promotiepartners op het internet (doorlink naar OUT! Vakantiehuizen van de website van de partner) KAN het zijn dat op Uw machine een zgn. cookie wordt geplaatst. Dit is een klein tekstbestandje op Uw harde schijf die het ons na Uw reservering mogelijk maakt de eerder genoemde partner te belonen voor het doorlinken naar onze site.

SSL

Bij het verzenden van Uw gevoelige persoonsgegevens maakt U bij OUT! Vakantiehuizen gebruik van een door Geotrust QuickSSL-beveiligde verbinding.

Creditcard-gegevens

Uw creditcardgegevens worden na eenmalig gebruik door de maatschappij versleuteld. Gegevensoverdracht en -opslag vindt plaats volgens de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS, door de creditkaartmaatschappijen wereldwijd ontwikkelde veiligheidstandaard).

OUT! is
aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds,
Geschillencommissie Consumentenzaken en is partner
van Europeesche Verzekeringen en SOS
International. Via de Geotrust-beveiligde website
boekt U vertrouwd en betaalt U veilig met Uw
creditcard (Visa-/Mastercard) dan wel online via
Uw eigen bank met iDEAL

(c)OUT! Vakantiehuizen 1999-2011