België Vakantieparken Vallée de Rabais Virton

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in België Vallée de Rabais / Virton

Vallée de Rabais

Plaats: Virton (Luxembourg)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, Belgie
Vallée de Rabais
Vakantiehuizen

Vallée de Rabais
Beschrijving

Het recreatiepark 'Vallée de Rabais' ligt in het hart van de Gaumestreek, ook wel de Belgische Provençe genoemd, op slechts 2km. van het stadje Virton. De eenvoudige huisjes zijn perfect geïntegreerd in de omgeving en liggen grotendeels op de zuidhelling. Het park is een aanrader voor degenen die van veel sportieve activiteiten houden. Vooral tijdens de zomervakantie komt U tijd te kort.


Sommige huisjes op het park worden bereikt via een trap.


De hoofdattractie in de zomer is natuurlijk het meer met waterfietsen, kayaks en ligweide. NB: Zwemmen Verboden. Verder beschikt het park over een grote speeltuin en diverse kleintjes verspreid over het park. Het park heeft tennisbanen, midgetgolfbaan, basketbalterrein, beachvolleybal, jeu de boule mogelijkheden en een kleine wasserette.


De taverne 'Paillote Gaumaise is een attractie op zich en biedt een ruime keuze aan streekgerechten. Op het terras is het zalig toeven met een drankje en prachtig uitzicht over het meer.


De omliggende bossen nodigen uit voor uitgebreide wandelingen, mountainbiketochten en vooral ook tot paardrijden. Zowel op het meer als op de mooiste rivier van de Ardennen, de Semois, kunt U kayakken. Bezienswaardigheden in de omgeving: De Abdij van Orval met bierbrouwerij, het Provençaals aandoende Torgny met wijngaarden, het Gaumemuseum in Virton, de citadel van Montmédy, het biermuseum van Stenay, de kathedraal van Avioth en niet te vergeten de schitterende binnenstad van Luxemburg op 35 km.